Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Problemy po uaktualnieniu 2007.04.24
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziNo to teraz testuję siga bez znaczników.
Dzięki za wyjaśnienia
Comment
-
-
W dawno napisanych postach, tam gdzie były listy numerowane (cyferkami lub literkami) nie wyświetlają się listy, tylko znaczniki, a tekst leci jednym ciągiem...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziW dawno napisanych postach, tam gdzie były listy numerowane (cyferkami lub literkami) nie wyświetlają się listy, tylko znaczniki, a tekst leci jednym ciągiem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A, o, proszę bardzo - http://www.browar.biz/forum/search.php?searchid=739652 - cała masa przykładów...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2007-04-27, 12:58.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziA, o, proszę bardzo - http://www.browar.biz/forum/search.php?searchid=739652 - cała masa przykładów...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie idzie teraz dodać userów do listy kumpli, a niektórych z już istniejących przy zastosowaniu batona "zapisz listę" nie rozpoznaje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziwyjaśniam: nie daje się dodać nowych userów, jeśli na istniejącej już liście są tacy z polskimi znakami w nazwie. po ich odznaczeniu przyjmie nowego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ciekawe, kto to był? I kto był wtedy Adminem?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziCiekawe, kto to był? I kto był wtedy Adminem?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
nie "wchodzi" mi temat Urodziny 2 - biało, biało i nic
Więc tutaj: Szefie wszystkiego dobrego od Dyrektora.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelNie mogę otworzyć "Przejdż do ostatniego wątku" w Prenumeratach.Jakiś byk w programie?
Pozdro Darek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzinie "wchodzi" mi temat Urodziny 2 - biało, biało i nic
Więc tutaj: Szefie wszystkiego dobrego od Dyrektora.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment