Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi
Wyświetlenie odpowiedzi
Problemy po uaktualnieniu 2007.04.24
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy problem jest związany z uaktualnieniem, ale jak się okazało nie jestem uprawniony do wzięcia udziału w ankiecie ze strony głównej .- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzicoś takiego na pewno obecnie wystąpi gdy jako zalogowany próbujesz wziąć udział w ankiecie bez wybrania opcji na którą chcesz zagłosować.
Comment
-
-
A ja od aktualizacji softu mam taki problem, że przeglądarka często nie przechodzi mi do nowego lub ostatniego postu, a jedynie na początek strony, n a której ten post się mieści. Tak jest zarówno przy wyszukiwaniu nowych postów, jak i przy zwykłym przeglądaniu forum. Jednocześnie kontrolki "stare"/"nowe" przy każdym poście działają prawidłowo.
Przez tych kilka dni nie zauważyłem żadnej reguły kiedy tak się dzieje, a kiedy nie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi[...]
pojawią się jakieś komunikaty po angielsku - proszę o informację.
W PW po wyświetleniu wiadomości i wciścięciu batona "usunięcie wiadomości" (bez zaznaczonego ptaszka przy "Usunięcie wiadomości") pojawia się komunikat:
"No private messages selected."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy tak było wcześniej - ale jest po angielsku więc zgłaszam.
W PW po wyświetleniu wiadomości i wciścięciu batona "usunięcie wiadomości" (bez zaznaczonego ptaszka przy "Usunięcie wiadomości") pojawia się komunikat:
"No private messages selected."Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziCzy jest to dla ciebie niezrozumiałe? Przecież jest wyraźnie napisane, że trzeba odznaczyć "ptaszka" i zatwierdzić, a jeżeli nie wykonasz tego, to nawet gdyby komunikat był po japońsku to nie masz powodu do narzekań, bo się nie stosujesz do instrukcji
Howgh!Last edited by kopyr; 2007-05-13, 21:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziCzy jest to dla ciebie niezrozumiałe? Przecież jest wyraźnie napisane, że trzeba odznaczyć "ptaszka" i zatwierdzić, a jeżeli nie wykonasz tego, to nawet gdyby komunikat był po japońsku to nie masz powodu do narzekań, bo się nie stosujesz do instrukcji
ART prosił o zgłaszanie komunikatów które są po angielsku.
A że przypadkiem trafiłem na taki, to go zgłosiłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle dla ARTa to może być ważna informacja, że został przegapiony tekst, który mógłby się przecież wyświetlać po polsku. Zresztą ART sam się o to prosił (patrz post nr 1 tego watku). Także nie podejrzewałbym Staśka69 o to, że nie kuma bazy, tylko, że chciał pomóc.
Howgh!
Dokładnie tak właśnie było.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy tak było wcześniej - ale jest po angielsku więc zgłaszam.
"No private messages selected."- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem, czy to istotne, ale tak na wszelki wypadek: dziś Listonosz Browaru napisał do mnie po angielsku, że moja skrzynka pw jest zapełniona w 90% i że należy zwolnić miejsce, zanim zapełnienie osiągnie 100%. Po otwarciu okazało się, że w skrzynce jest równo 100 wiadomości.
Ps. Czy już wiadomo, co zrobić, żeby Browar nie wywalał z Firefoxa co kilkadziesiąt/kilkaset sekund? (Mam przedostatnią aktualizację FF.)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy to istotne, ale tak na wszelki wypadek: dziś Listonosz Browaru napisał do mnie po angielsku, że moja skrzynka pw jest zapełniona w 90% i że należy zwolnić miejsce, zanim zapełnienie osiągnie 100%. Po otwarciu okazało się, że w skrzynce jest równo 100 wiadomości.
Ps. Czy już wiadomo, co zrobić, żeby Browar nie wywalał z Firefoxa co kilkadziesiąt/kilkaset sekund? (Mam przedostatnią aktualizację FF.)
co do peesa - nie wiem co mogę poradzić, korzystam na co dzień ze świeżego FireFoxa i nie mam opisanego problemu. Właściwie poza pruciem się "szybkiej odpowiedzi" przy włączonych reklamach googla nie zauważyłem innych niepokojących objawów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie wiem czy to błąd ale w niektórych adresach mejlowych cytowanych w poście nie pojawia się symbol @ (at) tylko [małpa].
np. jan[małpa]kowalski.pl
tutaj przykłady: http://www.browar.biz/forum/showthre...ght=importerzy
Jeszcze to:
The following errors occurred with your search: - pojawia się w nagłówku/tytule informacji jeśli wyszukiwarka niczego nie znajdzie, reszta jest po polsku.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezet Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy to błąd ale w niektórych adresach mejlowych cytowanych w poście nie pojawia się symbol @ (at) tylko [małpa].
np. jan[małpa]kowalski.pl
tutaj przykłady: http://www.browar.biz/forum/showthre...ght=importerzy
Jeszcze to:
The following errors occurred with your search: - pojawia się w nagłówku/tytule informacji jeśli wyszukiwarka niczego nie znajdzie, reszta jest po polsku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinie wiem co mogę poradzić, korzystam na co dzień ze świeżego FireFoxa i nie mam opisanego problemu. Właściwie poza pruciem się "szybkiej odpowiedzi" przy włączonych reklamach googla nie zauważyłem innych niepokojących objawów.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment