Koszulki BrowarBizowe 2007 - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Last edited by crizz; 2007-07-23, 14:20. Powód: Dodanie mordki, bo wielka nerwowość ostatnio w narodzie...Comment
-
melduję odnotowanie wszelkich przesłanek za tym że Twoje zamówienie będzie mogło zostać zrealizowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A czy wiadomo coś o tych rozmiarach dla prawdziwych mężczyzn?Comment
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Comment
-
Oooo!!! I to jest myśl: koszulka wędrowniczka nr 2 i bedę miała zajęcie: szukanie koszulek, które znowu z szafy zwiałyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Art, podeślij do mnie koszulki dziewczyn a ja im je dostarczę.Comment
-
Comment
-
będą duże - 3XL, 5XL, ale niestety droższe o jakieś 5 zł w przypadku białych a i co gorsza ok. 10zł droższe w przypadku koloru. dodatkowo niestety nie wiem jak jest z wykończeniem tych koszulek bo zamawiać będziemy z innej nie znanej mi dotychczas firmy.
sprawa koszulek damskich rozwija się w tę stronę iż dla zdesperowanych kobiet które także w ciemno będą chciały zamówić koszulkę białą/czarną/jeszczeniewiemjaką z wybranymi nadrukami - to będą dostępne. Jutro wprowadzę do sklepu jak poznam cenę. ponieważ będę wybierał z katalogu, nie będę mógł powiedzieć nic na temat jakości materiału, wykończenia ani wielkości rozmiarówki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
będą duże - 3XL, 5XL, ale niestety droższe o jakieś 5 zł w przypadku białych a i co gorsza ok. 10zł droższe w przypadku koloru. dodatkowo niestety nie wiem jak jest z wykończeniem tych koszulek bo zamawiać będziemy z innej nie znanej mi dotychczas firmy.
sprawa koszulek damskich rozwija się w tę stronę iż dla zdesperowanych kobiet które także w ciemno będą chciały zamówić koszulkę białą/czarną/jeszczeniewiemjaką z wybranymi nadrukami - to będą dostępne. Jutro wprowadzę do sklepu jak poznam cenę. ponieważ będę wybierał z katalogu, nie będę mógł powiedzieć nic na temat jakości materiału, wykończenia ani wielkości rozmiarówki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment