Koszulki BrowarBizowe 2007 - komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19258

Czyli jak w życiu... Nic nowego!

Comment

• JAQBA
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.08
      • 1352

A ten rozmiar: S, to mam nadzieję, że nie będzie znów dobry na Qbolanda
      Może się w cosik ubiorę

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
        Reklamacje co do niezgodności koloru z oczekiwaniami też nie będą przyjmowane. Gdyż czasem to co w katalogu, rózni sie od tego co w rzeczywistości, bądź w w wyobrażeniach.
        Spoko, to już wiem, jakiej nie zamawiać
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• pix
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.12
          • 37

Świetna sprawa, ale jak już ktoś wcześniej wspomniał, LUD PRAGNIE PSZENICY... tylko białe , jest jakaś szansa, że LUDOWI przybędzie kolorów?

Comment

• Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

Na czarną, ZAKTUALIZOWANĄ, koszulkę porterową w rozmiarach, jak to określił Darek, dla prawdziwych mężczyzn (5XL ) wyrażam wstępne zapotrzebowanie. Wszystko zależy jednakże od końcowej ceny.
            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• untilek
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2005.08
              • 66

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pix
              Świetna sprawa, ale jak już ktoś wcześniej wspomniał, LUD PRAGNIE PSZENICY... tylko białe , jest jakaś szansa, że LUDOWI przybędzie kolorów?
              Właśnie ja chętnie bym wziął w innym kolorze. Pewnie nie tylko ja....
              Mariusz

Polecam forum miłośników roślin owadożernych www.forum-roraima.pl

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pix
                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika untilek
                Właśnie ja chętnie bym wziął w innym kolorze. Pewnie nie tylko ja....
                Proszę bardzo. Niestety ze względu na dodatkowy koszt kolorowej koszulki - dostępna jest w czarnym kolorze za dopłatą 6 zł.

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• mgiełka26
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2006.09
                  • 535

Mam rozumieć, że kolory koszulek damskich (nie dot. koszulki ******. Prawie..) dostępne są takie same jak w przypadku męskich?

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26
                    Mam rozumieć, że kolory koszulek damskich (nie dot. koszulki ******. Prawie..) dostępne są takie same jak w przypadku męskich?
                    wg katalogu tak, kolor biały*, czarny*, granat, oliwkowobrązowy* - taki sam ,

* widziałem własnoocznie i miałem w ręku

ciemnoczerwony - w przypadku koszulki damskiej - może być jasna czerwień.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
                      Na czarną, ZAKTUALIZOWANĄ, koszulkę porterową w rozmiarach, jak to określił Darek, dla prawdziwych mężczyzn (5XL ) wyrażam wstępne zapotrzebowanie. Wszystko zależy jednakże od końcowej ceny.
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
                      A czy wiadomo coś o tych rozmiarach dla prawdziwych mężczyzn?
                      zapraszam zatem na zakupy

Są 3XL oraz 5XL. Co do wielkości rozmiarówki - lojalnie uprzedzam, nie znam - zamawiam z katalogu. Trza strzelać.

******:

Lud Pragnie Pszenicy

Porter:

Ponadczasowa:

Comment

• untilek
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2005.08
                        • 66

Proszę bardzo. Niestety ze względu na dodatkowy koszt kolorowej koszulki - dostępna jest w czarnym kolorze za dopłatą 6 zł.
                        Świetnie! Bardzo dziekuję
                        Mariusz

Polecam forum miłośników roślin owadożernych www.forum-roraima.pl

Comment

• Pinio74
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.10
                          • 3881

Arcie, czy możesz napisać ilu w sumie jest chętnych na porterowe koszulki z aktualnym napisem? Na stronie produktu jest napisane, że musi być ich 35-iu.
                          Ja byłbym chętny, ale właśnie tylko na wersję 2007, bo wersję 2006 już mam. Na razie zatem nie składam zamówienia, ale jeżeli uzbiera się potrzebna liczba chętnych to na pewno dołączę.
                          BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
                            Arcie, czy możesz napisać ilu w sumie jest chętnych na porterowe koszulki z aktualnym napisem? Na stronie produktu jest napisane, że musi być ich 35-iu.
                            Ja byłbym chętny, ale właśnie tylko na wersję 2007, bo wersję 2006 już mam. Na razie zatem nie składam zamówienia, ale jeżeli uzbiera się potrzebna liczba chętnych to na pewno dołączę.
                            na razie jeszcze długa droga, bo jest poniżej 10.

jeżeli są osoby takie jak Pinio74, które zamówić chcą wyłącznie wersję "odświeżoną" koszulki porterowej, to prosiłbym o złożenie zamówienia z adnotacją w uwagach - żebym realizował to zamówienie tylko w takim przypadku gdy będzie nowy, odświeżony wzór. Przedpłatę wpłacilibyście dopiero po potwierdzeniu mailowym ode mnie z informacją o użyciu nowego odświeżonego nadruku.

w przeciwnym razie może okazać się po zakończeniu akcji że byli chętni ale z racji tego że nie złożyli zamówienia to ich zwyczajnie nie wkalkulowałem do grona zainteresowanych.

Comment

• Pinio74
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.10
                              • 3881

Zamówienie złożyłem i ...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                              (...)Przedpłatę wpłacilibyście dopiero po potwierdzeniu mailowym ode mnie z informacją o użyciu nowego odświeżonego nadruku. (...)
                              ... czekam na e-mail, że zebrała się odpowiednia liczba chętnych.
                              BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• JAQBA
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2006.08
                                • 1352

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                                na razie jeszcze długa droga, bo jest poniżej 10.

jeżeli są osoby takie jak Pinio74, które zamówić chcą wyłącznie wersję "odświeżoną" koszulki porterowej, to prosiłbym o złożenie zamówienia z adnotacją w uwagach - żebym realizował to zamówienie tylko w takim przypadku gdy będzie nowy, odświeżony wzór. Przedpłatę wpłacilibyście dopiero po potwierdzeniu mailowym ode mnie z informacją o użyciu nowego odświeżonego nadruku.

w przeciwnym razie może okazać się po zakończeniu akcji że byli chętni ale z racji tego że nie złożyli zamówienia to ich zwyczajnie nie wkalkulowałem do grona zainteresowanych.
                                To ja jestem taka chętna

Comment

Przetwarzanie...