Koszulki BrowarBizowe 2007 - komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
    Arcie, czy możesz napisać ilu w sumie jest chętnych na porterowe koszulki z aktualnym napisem? Na stronie produktu jest napisane, że musi być ich 35-iu.
    Ja byłbym chętny, ale właśnie tylko na wersję 2007, bo wersję 2006 już mam. Na razie zatem nie składam zamówienia, ale jeżeli uzbiera się potrzebna liczba chętnych to na pewno dołączę.
    Co prawda nie ma jeszcze takiej liczby chętnych jaką zakładałem, ale treść nadruku BĘDZIE zaktualizowana do odzwierciedlenia bieżącej sytuacji porterowej
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• MarcinKa
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2005.02
      • 2736

Czyli Miłosław (Fortuna) zastąpi Zieloną Górę. A co z Okocimiem?
      To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23904

jeżeli Okocim Porter jest produkowany, to powinien pozostać. Nic mi jednak na ten temat obecnie nie wiadomo.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...