Czyli jak w życiu... Nic nowego!
Koszulki BrowarBizowe 2007 - komentarze
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
* widziałem własnoocznie i miałem w ręku
ciemnoczerwony - w przypadku koszulki damskiej - może być jasna czerwień.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Są 3XL oraz 5XL. Co do wielkości rozmiarówki - lojalnie uprzedzam, nie znam - zamawiam z katalogu. Trza strzelać.
******:
Lud Pragnie Pszenicy
Porter:
Ponadczasowa:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Proszę bardzo. Niestety ze względu na dodatkowy koszt kolorowej koszulki - dostępna jest w czarnym kolorze za dopłatą 6 zł.Comment
-
Arcie, czy możesz napisać ilu w sumie jest chętnych na porterowe koszulki z aktualnym napisem? Na stronie produktu jest napisane, że musi być ich 35-iu.
Ja byłbym chętny, ale właśnie tylko na wersję 2007, bo wersję 2006 już mam. Na razie zatem nie składam zamówienia, ale jeżeli uzbiera się potrzebna liczba chętnych to na pewno dołączę.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Arcie, czy możesz napisać ilu w sumie jest chętnych na porterowe koszulki z aktualnym napisem? Na stronie produktu jest napisane, że musi być ich 35-iu.
Ja byłbym chętny, ale właśnie tylko na wersję 2007, bo wersję 2006 już mam. Na razie zatem nie składam zamówienia, ale jeżeli uzbiera się potrzebna liczba chętnych to na pewno dołączę.
jeżeli są osoby takie jak Pinio74, które zamówić chcą wyłącznie wersję "odświeżoną" koszulki porterowej, to prosiłbym o złożenie zamówienia z adnotacją w uwagach - żebym realizował to zamówienie tylko w takim przypadku gdy będzie nowy, odświeżony wzór. Przedpłatę wpłacilibyście dopiero po potwierdzeniu mailowym ode mnie z informacją o użyciu nowego odświeżonego nadruku.
w przeciwnym razie może okazać się po zakończeniu akcji że byli chętni ale z racji tego że nie złożyli zamówienia to ich zwyczajnie nie wkalkulowałem do grona zainteresowanych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Comment
-
na razie jeszcze długa droga, bo jest poniżej 10.
jeżeli są osoby takie jak Pinio74, które zamówić chcą wyłącznie wersję "odświeżoną" koszulki porterowej, to prosiłbym o złożenie zamówienia z adnotacją w uwagach - żebym realizował to zamówienie tylko w takim przypadku gdy będzie nowy, odświeżony wzór. Przedpłatę wpłacilibyście dopiero po potwierdzeniu mailowym ode mnie z informacją o użyciu nowego odświeżonego nadruku.
w przeciwnym razie może okazać się po zakończeniu akcji że byli chętni ale z racji tego że nie złożyli zamówienia to ich zwyczajnie nie wkalkulowałem do grona zainteresowanych.Comment
Comment