Z tego co wiem, piwodziej ich nie oferuje po przez trudności z ich nabyciem. Problem jest więc innej natury.
Piwodziej dla piwowarów w BrowarBizie - komentarze
Collapse
X
-
-
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Comment
-
Ja siebie uskuteczniam w BrowArmii a tu takie dyskusjeSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
ewentualne konkretne pytania dot. funkcjonowania sklepu proszę już kierować do działu:
Ogłoszenia sklepu dla piwowarów - Piwodziej, informacje o nowych produktach, Twoje pytania do Sklepu i jego oferty.
zakładając nowy wątek, jeśli sprawa nie była tam jeszcze poruszana.
Post Codera został wydzielony tamże.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Tu można się wyżyć na temat:
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=135956
W szczególności proszę o komentarze w/s kolejności działań p. 4
(lista otwarta, można oczywiście zamieszczać inne propozycje)....-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Tu można podejrzeć wyniki konkursu.
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz.... -
Po dwumiesięcznej przerwie w dostępie do surowców i sprzętów piwowarskich wreszcie nastąpił przełom
Od ok. północy w BrowarBizie funkcjonuje znowu sklep dla Piwowarów Domowych. Jest to wspólne przedsięwzięcie z Piwodziej.pl.
Po zakończeniu współpracy z Piwowar.biz wraz z ostatnim...-
Channel: Sklep BrowarBizu
-
-
Browar Kormoran z Olsztyna od nastu miesięcy zaczął przechodzić istną metamorfozę - poczynając m.in. od sukcesywnie rozbudowywanego zestawu oferowanych piw, przez inwestycje w browarze, dalej przez unowocześnienie wzornictwa etykiet (i to w dobrym stylu!) po nawiązanie dialogu z konsumentami....
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Dyskutowaliśmy o tym tu i ówdzie, ale może czas to uporządkować.
Sądzę że w ramach rozwoju działu kolekcjonerskiego warto nieco poszerzyć krąg o dostępne skany okazów piwnokolekcjonerskich w serwisach aukcyjnych (lub innych serwisach). JEDNAKŻE z zastrzeżeniem że skany/zdjęcia...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment