Twój komentarz dot. tematu:
Piwodziej dla piwowarów w BrowarBizie - komentarze
Collapse
X
-
Piwodziej dla piwowarów w BrowarBizie - komentarze
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Bardzo się cieszę, raz, że Adela i Maidenowiec to bardzo fajne ludki są - ale to nie najważniejsze, bo przecież Agnieszka i Schlangbaum też są fajni, ale niekoniecznie wystarcza to do prowadzenia działalności
Zatem dwa: sklepik już jest dobrze prowadzony, pewnie sytuację ma też już jakoś w miarę ustabilizowaną i nie będzie wtop albo rezygnacji z prowadzenia.
Trzymam kciuki i zaraz zerkam na ofertę
-
Ze swoje strony powiem, że jako klient Piwodzieja jestem przekonany, że browarbizowicze będą bardziej zadowoleni niż w czasie kiedy prowadziłem przy browarbizie piwowarbiz. Tego wieczoru nawet robię zamówienie w Piwodzieju - nie pierwsze i na pewno nie ostatnieComment
-
Również się ciesze z tego pomysłu, bo to oznacza że mój ulubiony sklep internetowy jest ścisle związany z moim ulubionym portalemW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
-
na rzecz niższych cen dla Premiumów rezygnuję z większości prowizji BrowarBizowej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czy jest lub będzie możliwość wspólnego zamówienia ze sklepów Piwodzieja i Browaru w celu zmniejszenia kosztów wysyłki??Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Szkoda, że Piwodziej nie oferuje już drożdży WLP. Pewnie sam się do tego przyczyniłem, bo nigdy u nich takich drożdży nie zakupiłem. Jedyne WLP jakie w życiu użyłem - WLP 833 German Bock - pobrałem z tego sklepu, lecz w ramach nagrody za konkurs wrocławski.
Te drożdże - niemające swojego odpowiednika wśród oferty Wyesta - okazały się rewelacyjne. Chętnie bym je teraz zakupił, bo na obecnych pojadę jeszcze góra ze dwie warki.
Może miałoby jakiś sens sprowadzenie do sklepu drożdży WLP? Na przykład odmian, dla których Wyeast nie ma odpowiedników.Last edited by Wielki_B; 2007-10-31, 19:33.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Comment