Z tego co wiem, piwodziej ich nie oferuje po przez trudności z ich nabyciem. Problem jest więc innej natury.
Piwodziej dla piwowarów w BrowarBizie - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinp. jak przyjedziesz do Opola i zamówisz w Piwodzieju z dostawą do Opola w czasie swego pobytu u nas - jak najbardziejUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedziO ja cie bracie! Albo już pijany jestem albo nie trybię!Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Ja siebie uskuteczniam w BrowArmii a tu takie dyskusjeSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
ewentualne konkretne pytania dot. funkcjonowania sklepu proszę już kierować do działu:
Ogłoszenia sklepu dla piwowarów - Piwodziej, informacje o nowych produktach, Twoje pytania do Sklepu i jego oferty.
zakładając nowy wątek, jeśli sprawa nie była tam jeszcze poruszana.
Post Codera został wydzielony tamże.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment