ARTomat

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biereczapplistes
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.05
    • 325

ARTomat

Spotkałem się już kilka razy z ARTomatem.
    Wskażcie jakieś źródła, gdzie jest wyjaśniona idea tego typu ocen, chciałbym umieć rzetelnie się tym posługiwać, aby moje ewentualne oceny były profesjonalne.
    Pijast Piwodziej :D

Related Topics

Collapse

• Cezar
    Relakspol, Orzeł piwny Mikołów
    Cezar
    Piwo produkowane specjalnie dla kibiców klubu piłkarskiego Orzeł Mokre z Mikołowa (Górny Śląsk). Przywiezione z tego miasta przez znajomego. Nie wiem, czy możliwe do kupienia gdziekolwiek indziej? Dlaczego akurat zupełnie w Polsce nieznany Orzeł, a nie np. Wisła, Cracovia czy Hutnik? Otóż...
    2006-10-14, 17:57
  • Regent
    Oceny piw / ARTomat
    Regent
    Mam problem, na jakiej podstawie obliczana jest ocena piwa. Według moich obliczeń końcowa nota piwa nie zgadza się z wydrukowaną oceną. Oto przykłady:
    1 - piwo Leżajsk Tatra Pils - ocena Regenta wg moich obliczeń powinna wynosić 3,5 (suma punktów dzielona przez 6), wydrukowana brzmi...
    2003-01-21, 22:43
  • bastion
    Mołdawia, Budesti, Str. Chisinau 5, Kellers S.R.L.
    bastion
    Rzadko kursujący autobus podmiejski nr. 31, staje prawie pod bramą wjazdową małego browaru, ok. 10 km. od centrum Kiszyniowa, w miejscowości Budeszti ( bo tak się wymawia jego nazwę)
    Dla tych co niekoniecznie muszą odwiedzać wnętrza, a tylko napić się przy kominie miejscowego piwa,...
    2017-06-28, 21:58
  • ART
    Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2015!
    ART
    Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2015!

Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2015 (z wyjątkiem piw warzonych...
    2016-02-22, 12:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...