Jeśli po ostatniej aktualizacji oprogramowania natkniesz się na jakieś problemy w funkcjonowaniu serwisu (jeśli dana rzecz oczywiście przed akcją działała ), pojawiają się jakieś komunikaty po angielsku lub inne kwiatki - bardzo proszę o informację.
Problemy po uaktualnieniu - 2007.12.20
Collapse
X
-
Problemy po uaktualnieniu - 2007.12.20
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
trafiło się kilka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
po kliknięciu w lewym górnym okienku: Działy Browar biz zamast wcześniejszej listy rozwijalnej pojawia się cała nowa stronaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzipo kliknięciu w lewym górnym okienku: Działy Browar biz zamast wcześniejszej listy rozwijalnej pojawia się cała nowa strona
U mnie Mozilla Firefox 2.0.0.11 pojawia się rozwijalna lista, czyli jest OK.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNie mogę się zalogować na poczcie przez przeglądarkę.
Przez chwilę faktycznie był jakiś problem z serwerem i ja również nie mogłam się zalogować, jednak teraz ten problem przynajmniej u mnie nie występuje.Last edited by Maggyk; 2007-12-20, 09:03.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
przy użyciu wyszukiwarki np na moim przykładzie w piwo konkretnie, znika lista piw, a pojawia się strona z wyszukiwaniem, wcześniej było okienko natomaist tematy były widoczne poniżejGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziBecik doprecyzuj może przeglądarkę.
U mnie Mozilla Firefox 2.0.0.11 pojawia się rozwijalna lista, czyli jest OK.
służbowych ustawień w pracy doprecyzować nie mogę, może w domu będzie normalnieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A tak wogóle to coś się zmieniło? W sensie takim, że doszły jakieś funkcje...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie mogę się zalogować z domowego...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNie mogę się zalogować na poczcie przez przeglądarkę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzipo kliknięciu w lewym górnym okienku: Działy Browar biz zamast wcześniejszej listy rozwijalnej pojawia się cała nowa strona- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziprzy użyciu wyszukiwarki np na moim przykładzie w piwo konkretnie, znika lista piw, a pojawia się strona z wyszukiwaniem, wcześniej było okienko natomaist tematy były widoczne poniżej
- na jakiej stronie (adres)
- co chciano wykonać
- i co się w efekcie otrzymało
- ew. uwagi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziNie mogę się zalogować z domowego...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment