Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Problemy po uaktualnieniu - 2007.12.20
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
W wyszukiwarce jest cóś po angielsku. Nie pamiętam czy tak było zawsze. Przy okienku wyszukiwania wg słów kluczowych (Do not use cached results).
Po nieudanej próbie wyszukania czegoś także mamy do czynienia z językiem obcym The following errors occurred with your search:
W ustawieniach dotyczących PW także jest angielskiLast edited by peter007; 2007-12-20, 12:37.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Cuda przed świętami
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipatrz post #13
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipoczta browarbizu nie była w ogóle ruszana.
Raz nawet na chwilę udało się zalogować, ale właśnie tylko na chwilę
Powodzenia Arcie w walce z serwerami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPoczta nie działa! Z webmaila otrzymuję komunikat:
Wystąpił błądZ Mozilli wogóle nie reaguje.
Proszę się ponownie zalogować
Komunikat systemu: Nie mogę połączyć się z serwerem
WylogujPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Szwankują coś powiadomienia o nowych postach w prenumerowanych wątkach. Widzę, że są nowe posty a powiadomienia ni widu ni słychu. Nie zawsze tak jest ale jednakJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
problemy z pocztą NIE są związane z uaktualnianiem oprogramowania. Widocznie łączność szwankuje z serwerem pocztowym, ale to nie jest sprawka aktualizacji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Obrazki na stronie głownej pokazujące zasoby sklepu (piwodziej.pl) nie odpowiadają opisowi zaraz obok. Np. słód - podpis: keg 5lW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
ludzieeeeeeee! konkrety!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Od wczoraj klikając 'zamieszczenie odpowiedź' nie wyświetla się dyskusja z zamieszczoną odpowiedzią, tylko strona 'wisi' w stanie 'zamieszczania'. Po kliknięciu 'stop' w przeglądarce i ponownym kliknieciu'zamieszczenie odpowiedzi' wyskakuje komunikat informujący o niemożliwości zamieszczeni identycznej odpowiedzi w ciągu 5 minut (coś w tym stylu). Post więc zostaje zamieszczony.
Zauważyłem to wczoraj na najnowszym FF oraz dziś na IE 7.0
Pewnie podczas wysyłania tego postu będzie podobnie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
Pewnie podczas wysyłania tego postu będzie podobnie.MM961
4:-)
Comment
-
-
wolniejsze działanie serwera jest związane z czasochłonnym i mocochłonnym odbudowywaniem indeksu wyszukiwarki, co właśnie trwa (jest ponad 15 milionów rekordów do ponownego utworzenia). Jak akcja się zakończy, dostęp do poczty, ładowanie stron, etc. powinno już się polepszyć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment