nie do końca jeszcze rozpracowałem to forum, ale prawdopodbnie jest możliwość udostępnienia wersji bez grafiki, ktora troche spowalnia dzialanie. Próbnie zamieściłem małą sondę do tematu. jeśli będzie dużo próśb o taką wersję to postaram się sprawdzić szybciej, czy jest to możliwe.
wersja bez grafiki
Collapse
X
-
wersja bez grafiki
10Tak, będę z niej korzystać.30,00%3Nie, forum szybko się ładuje.70,00%7- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
To ja głosowałem za wersją bez grafiki. Korzystam z połączenia TP SA, najszybsza zmierzona u mnie transmisja to było niecałe 6,5 Kb/s, zazwyczaj jest 1 - 2. Dam sobie radę bez grafiki.
Jak dla mnie to jest trochę za dużo bajerów - kierunek przerostu formy nad treścią. W dalszym ciągu korzystam z Pubnetu i tam mi się podoba.
A tak a propos kolorów - miały być bardziej piwne Jeżeli będą, to pogodzę się z bajerami.
-
-
tak twierdziłem?
tzn. ze mam jesze zmieniac kolorystyke?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no było coś takiego faktycznie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mi się podoba, ale jestem w sieci, więc nie mam problemów Krzysiowych.
To forum zresztą ładuje mi się i działa o wiele szybciej, niż poprzednie.
Kolory niech będą takie, jakie są, bo to juz się zrobi pstrokacizna jak jeszcze piwny dojdzie.
Comment
-
-
jeżeli już to będzie do wyboru, jaką sobie wersję będziecie chcieli oglądać, taką sobie wybierzecie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
jeśli się okaże że jest to możliwe, to zajmę się tym najwcześniej w poniedziałek, po powrocie z ostatniego egzaminu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment