A dlaczego Imbirowego z krakowskiego C.K. Browaru nie ma w katgorii "Piwa specjalne" razem z innymi imbirowymi?
Zniknął gdzieś Koźlak z Juranda.
Głosowałem jakieś 2 tygodnie temu. Dziś z ciekawości zaglądnąłem i okazało się, że jak jeden mąż coś mi "zjadło" wszystkie pierwsze miejsca To jakaś zaplanowana akcja czy co?
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
braku Koźlaka z Juranda nikt m nie zgłaszał wcześniej, poprawiłem. Niestety piwa z nieczynnych browarów musiałem "ręcznie" po identyfikatorach uwzględnić w skrypcie do oddawania głosów i widać nie zauważyłem braku Koźlaka z Juranda.
co do zniknięcia pierwszych miejsc - mam teorię że ktoś skorzystał z Twojego (Delvish) komputera jak byłeś zalogowany i posprawdzał listy piw dla każdej kategorii (skrypt wtedy usuwa oddany wcześniej głos) Przy skrypcie nie grzebałem od ponad tygodnia a w bazie danych nie zauważyłem żadnych anomalii.
co do zniknięcia pierwszych miejsc - mam teorię że ktoś skorzystał z Twojego (Delvish) komputera jak byłeś zalogowany i posprawdzał listy piw dla każdej kategorii (skrypt wtedy usuwa oddany wcześniej głos) Przy skrypcie nie grzebałem od ponad tygodnia a w bazie danych nie zauważyłem żadnych anomalii.
No to wszystko jasne. Mam nawet przeczucie graniczące z pewnością, że tym kimś był niejaki delvish
Hm...a to "udogodnienie" związane ze skryptem to w jakim celu zostało pomyślane?
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Heh, no tak... Spodziewałem się jakieś wzmianki na stronie głównej i gdyby nie to, że głos oddałem już bodajże w pierwszym dniu testów, to mógłbym się przejechać na tej wierze w stronę głowną serwisu
Heh, no tak... Spodziewałem się jakieś wzmianki na stronie głównej
Przecież jest!
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Comment