Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Wyświetlenie odpowiedzi
piwno-koszulkowy motyw przewodni 2008, no 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipiana musi pozostać niczym pięść z kastetem wyskakująca ze szklankiMM961
4:-)
Comment
-
-
Bo jest odgryziony przeze mnieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzasem raz nie wystarczy - doświadczenie z Piwo Gdzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTam to ma uzasadnienie, a tutaj nie wiem, po co ta musztra.
Żą, przecież nie mogę siedzieć cały dzień i wygładzać pianęLast edited by ART; 2009-04-17, 19:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijeszcze odświeżone portery do weryfikacji:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŻą, przecież nie mogę siedzieć cały dzień i wygładzać pianę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŻą, przecież nie mogę siedzieć cały dzień i wygładzać pianęMM961
4:-)
Comment
-
-
A i jeszcze jedno proponowałbym napisać żeby napisać "porter warzono" zamiast "portera warzono".
A no i nie wiemy czy jakiś browar spoza listy (np. jakiś restauracyjny) nie uwarzy porteru w 2009r.
Taki krótkoseryjny porter może się pojawić z Kipera, tudzież Corneliusa.Last edited by kopyr; 2009-04-17, 20:43.
Comment
-
-
To taki kaprys, czy tak jak to przedstawiłem jest błędem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijeszcze odświeżone portery do weryfikacji:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTo taki kaprys, czy tak jak to przedstawiłem jest błędem?
Comment
-
-
No to mam taki żarcik
A jakbyśmy podjechali do Obornik i kolega Kopyr byłby akurat na urlopie, to byśmy napisali, że "Kopyru nie było w sklepie"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo to mam taki żarcik
A jakbyśmy podjechali do Obornik i kolega Kopyr byłby akurat na urlopie, to byśmy napisali, że "Kopyru nie było w sklepie"
Comment
-
-
No już dobrze mój Ty rzeczowniku ożywiony...
Mi nie leży ani jedna ani druga wersja, choć (a może "bo") obie są poprawne. Będzie zatem liczba mnoga.Last edited by ART; 2009-04-17, 21:22.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment