Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
piwno-koszulkowy motyw przewodni 2008, no 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Jogurt i kefir miewają w sobie kultury więc są ożywione, więc poprawna będzie odmiana kefira i jogurta. Porter bałtycki zaś to piwo z duszą, czemu większość naszych forumowiczów nie zaprzeczy, więc ożywiony jest tym bardziejLast edited by lzkamil; 2009-04-18, 00:12.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
No właśnie Twoim zdaniem elegancko, a moim zdaniem wtedy ten motyw traci sporo na swoim uroku. Tak jakiś ugrzeczniony jest.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
To może jeżeli chcecie koniecznie taką wybujałą to zrobić ją chociaż na kształt linii brzegowej Polski?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Brzydkie jak noc
A odsuwając żarty na bok - nie jest problemem dorysować kilka kresek w paincie. Pewne sugestie biorę pod uwagę, bo uważam za słuszne - inne pozostają sugestiami.
Czyli reasumując: po prostu nie będzie takiego wygładzania piany, bo mi się w takiej wersji w ogóle nie podoba, niektóre ejle mają pianę jak nożem uciąć, inne mają pianę postrzępioną. Na potrzeby tego projektu uważam że postrzępiona jest lepsza. Zmian do projektów nie wprowadzam więcej, chyba że gdzieś jest jakiś ewidentny babol w stylu ortografa lub kłamstwa lustracyjnegoLast edited by ART; 2009-04-18, 12:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Na wykorzystanie linii brzegowej naszego kraju muszę mieć zgodę Pana Prezydenta- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipo ostatnich szlifach takie oto wersje graficzne wprowadzamy do sklepiku:Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJesteś nadal pewien, że nie taka wersja
Wykonano elegancko i fachowym ruchem w 5 minut bardzo profesjonalnym pakietem graficznym MS Paint
Comment
-
-
Coś czuję że na przyszły rok każdy chętny będzie mógł przygotować projekt wektorowy grafiki koszulkowej wg własnego uznania Postawimy wtedy pod osąd wizję każdego z autorów - jeśli tylko znajdzie się 30 chętnych na zakup koszulki z danym wzorem, piana będzie mogła być nawet w postaci odwróconej alfahelisyLast edited by ART; 2009-04-18, 17:22.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment