Wg. mnie wszelakie hasło jakie ma widnieć na koszulce powinno być w miarę proste z przekazem który łatwo z ciekawością będzie przyswajalne przez zwykłego "piwosza" pijącego koncerniaki. Jeśli hasło będzie zbyt skomplikowane (acz kolwiek dla nas oczywiste) to nie sądzę aby ktoś domyślił się jego sensu.
piwno-koszulkowy motyw przewodni 2008, no 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nie wszystko piwo co się złoci... I motyw z sikającym Gotfrydkiem. Będzie to conajmniej dwuznaczne...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWaż co warzysz - rewelacja!
Chodzi mi po głowie jakieś wykręcone hasło z ale'ami, ale wciąż na nic satysfakcjonującego nie wpadłem. Może:
Ale - bez żadnego ale! I klasyczna szklaneczka z wybrzuszeniem u góry.
Ale Ale!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Moja druga warka nazywała się "Pale, ale lepsze", ale to się nie nadaje...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Najsmaczniejsze
Piwo
A sam zrobiłem"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNajsmaczniejsze
Piwo
A sam zrobiłem
Wiem co piję. Jak sobie nawarzyłem tak z przyjaciółmi wypijemy
Comment
-
-
Słowo "warzenie" jest zupełnie niezrozumiałe dla przeciętnego człowieka a "warka" jest dodatkowo mylące dla takiegoż."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziSłowo "warzenie" jest zupełnie niezrozumiałe dla przeciętnego człowieka a "warka" jest dodatkowo mylące dla takiegoż.
Comment
-
-
W związku z problemami na rynku chmielu proponuje:
"Ręce precz od chmielu"Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW związku z problemami na rynku chmielu proponuje:
"Ręce precz od chmielu"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziAle Ale!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziV1 - Browar regionalny bardziej naturalny.
Sprawdź - może w Twojej miejscowości także warzą piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziNie sądzę aby przeciętny człowiek wiedział co to jest Ale, chyba chodzi o to, żeby przekaz trafił do ludzi a nie, żebyśmy tylko my wiedzieli o co chodzi
Biorąc pod uwagę takie kryteria można zrobić coś w stylu Słodowego. "Zrób to sam", a pod tym obrazek przedstawiający szklankę i wokół niej słód, woda, chmiel i drożdże.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedziniby tak, ale czy przekaz musi być zrozumiały dla wszystkich?
(...)Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment