Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
piwno-koszulkowy motyw przewodni 2008, no 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedzi"Zrób to sam", a pod tym obrazek przedstawiający szklankę i wokół niej słód, woda, chmiel i drożdże.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
A może "cusik" takiego:
"Ile znasz polskich browarów?"... i tu lista polskich małych, średnich i restauracyjnych browarów.
Mogłoby to być cos na kształt listy nicków na koszulce zlotowej.
Zdrowo myślącej istocie Bożej, taka lista da wiele do myślenia. Hmm?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA może "cusik" takiego:
"Ile znasz polskich browarów?"... i tu lista polskich małych, średnich i restauracyjnych browarów.
Zdrowo myślącej istocie Bożej, taka lista da wiele do myślenia. Hmm?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTo dobre, ja bym proponował z mapką na plecach.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ta ostatnia propozycja najbardziej mi się podoba,
ludzie w końcu by zauważyli że Tyskie czy Żywiec to nie jedyna browary w Polsce...http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi"Wspieram regionalny przemysł fermentacyjny"pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA może "cusik" takiego:
Zdrowo myślącej istocie Bożej, taka lista da wiele do myślenia. Hmm?
Teraz może trochę popuszczę wodze wyobraźni, ale gdyby tak zainteresować kilka mniejszych browarów zamieszczeniem ich nazwy na tej koszulce ( i mapce), to może i byłoby coś na serwer ?
Comment
-
-
Pomysł Huanghua'y świetny!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziTeraz może trochę popuszczę wodze wyobraźni, ale gdyby tak zainteresować kilka mniejszych browarów zamieszczeniem ich nazwy na tej koszulce ( i mapce), to może i byłoby coś na serwer ?
Tylko nadruk musiałby być naprawdę dobrej jakości, żeby to było czytelne...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Mi się wydaje, że należałoby umieścić wszystkie browary. Włącznie z koncernami.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
A ja myślę,żeby nie sponsorować nikogo kto sobie tego nie życzy i nie zamierza za to zapłacić.
Słowo sponsor odnosi się do tych którzy zapłacą za tą koszulkę czyli domyślnie forumowicze browar.biz-u
Gdyby koszulki były darmowe to co innego,może być na nich napisane cokolwiek ale pytanie-kto to będzie nosił? (chciał nosić?)."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...) zwrot "jak sobie nawarzyłeś piwa, to je musisz wypić", jest dość powszechny w świadomości społeczeństwa, więc nie przesadzajmy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziZwrot jest powszechny, ale jego wymowa jest b. negatywna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA ja myślę,żeby nie sponsorować nikogo kto sobie tego nie życzy i nie zamierza za to zapłacić.
Słowo sponsor odnosi się do tych którzy zapłacą za tą koszulkę czyli domyślnie forumowicze browar.biz-u
Gdyby koszulki były darmowe to co innego,może być na nich napisane cokolwiek ale pytanie-kto to będzie nosił? (chciał nosić?).
i uważam że:
na koszulce z browarami chciałbym widzieć wszystkie browary. najwyżej z wyróznikiem graficzno - kolorowym (nie wiem czy da rade technologicznie) w zalezności od wielkości browaru
Comment
-
-
ART, czy jest szansa że omawiane już koszulki będą do odbioru w trakcie giełdy w Żywcu?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment