Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
piwno-koszulkowy motyw przewodni 2008, no 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
-
-
jeszcze Żą podsunął nieświadomie taki pomysł: http://www.browar.biz/forum/showpost...6&postcount=14
notuję ku pamięci bo chyba na motyw 2008 nie ma już szans- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
tak samo i koszulki porterowe dostarczały inne niż zamierzone wrażenia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziutyskiwanie jest dwuznaczneMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
To może
'uTYSKIEwania' ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziTo może
'uTYSKIEwania' ?
Comment
-
-
ahem, ahem, coś udało się sprokurować. Nowa edycja koszulek przed nami Już mi z tego powodu suszyła głowę jakaś setka browarbizowiczów więc już nie było zmiłuj...
Zwyciężyło proste acz doniosłe hasło Ale Ale
Dość utyskiwania narodu możliwe że też prawdopodobnie będzie dostępne analogicznie do tej żywieckiej. Stare wzory także będą dostępne. Po świętach zamieszczę dokładniejsze informacje, tymczasem zamieszczam motyw Ale Ale do zakomentowania go co najmniej na śmierć
Last edited by ART; 2009-04-10, 22:22.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no to poproszę kilka motywów ejlowych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMałe pytanie - kolorystyka czarno-biała z powodów oszczędnościowych?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie wywijaj kota ogonem, tylko pisz jakie motywy Ci się z ejlem kojarzą.Last edited by ART; 2009-04-10, 23:58.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment