Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
piwno-koszulkowy motyw przewodni 2008, no 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ray Wyświetlenie odpowiedziWrażeń augmentacji zapewnia piwo górnej fermentacji
(no i większość teraz zacznie zastanawiać się co to ta augmentacja.... i w ogóle co to za od czapy pomysł )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa mam inną uwagę: jeśli "zapewnia", to "augmentację".
Wrażeń augmentacji zapewni piwo górnej fermentacji (to tak pod ARTowe wyobrażenie)Bo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo nie jestem pewien, czy to czas przyszły robi tu jakąś różnicę.
nadal obstaję przy mojej wersjiBo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ray Wyświetlenie odpowiedziodwracamy trochę szyk zdania...
Może tak:
Piwo górnej fermentacji źródłem wrażeń augmentacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi... spluwamy siedem razy przez lewe ramię... mówimy abrakadabra...
Może tak:
Piwo górnej fermentacji źródłem wrażeń augmentacji.Bo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziDobre to jest!
Dość lagerów dominacji - czas na piwa górnej fermentacji
Zdrowie autoraSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie wywijaj kota ogonem, tylko pisz jakie motywy Ci się z ejlem kojarzą.
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kontr hasło; U TYSKI NA IMIENINACH (na znaną melodię piosenki z repertuaru St. Grzesiuka)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA z walecznych hasłowo:
[ATTACH]32934[/ATTACH]
MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinie wiem, jakoś mi tak nie za bardzo uleżały się hasła waleczne (Dość lagerów... ) i uczone. Zostało to:
a waleczne hasłowo wygląda niekiepsko...można by podkręcić jeszcze bardziej pod znak drogowy (zakaz wjazdu)Last edited by ray; 2009-04-17, 09:10.Bo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
Comment