Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
Wyświetlenie odpowiedzi
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wątek o piłce kopanej wyświetla się jako pusty.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWątek o piłce kopanej wyświetla się jako pusty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWątek o piłce kopanej wyświetla się jako pusty.
To zostawić!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziTo zostawić!!
żąlena coś tam wypisuje, ale ja nic nie widzę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Standartowo używam przegladarki Mozilla Firefox 2.0, jednkaże teraz ie mogę się korzystajć zniej zalogować tzn. wpisuje login hasło wyświetla sie komunikat, że zaraz będzie przekierwanie na stronę i jest ale cały czas jestem nie zalogowany.
Udało mi się dopiero zalogować korzystając z IE.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziStandartowo używam przegladarki Mozilla Firefox 2.0
Comment
-
-
Ciekawa aukcja na allegro tyż biała.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWątek o piłce kopanej wyświetla się jako pusty.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWątek o piłce kopanej wyświetla się jako pusty.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziCiekawa aukcja na allegro tyż biała.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziCiekawa aukcja na allegro tyż biała.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy tak ma być, ale zauważyłem że zmieniło się kodowanie w mailach z powiadomieniami.
Było:
charset="ISO-8859-2"
a jest:
charset="UTF-8"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziStandartowo używam przegladarki Mozilla Firefox 2.0, jednkaże teraz ie mogę się korzystajć zniej zalogować tzn. wpisuje login hasło wyświetla sie komunikat, że zaraz będzie przekierwanie na stronę i jest ale cały czas jestem nie zalogowany.
Udało mi się dopiero zalogować korzystając z IE.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment