Mnie również wciąż nie działa prawidłowo dziennik piwny, to znaczy nie da się wybrać piw. Trzeba chyba zacząć zapisywać, czy może usterka szybko zostanie naprawiona?
W liscie piw kraj Łotwa pojawił się dopiero po Włoszech, na końcu europy.
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
ART pisał, że są kłopoty z kodowaniem znaków, Ł na końcu listy, to też poniekąd z tego wynika. Dajmy mu spokojnie wszystko zrobić. Najpilniejsza sprawa to niesprawny dziennik piwny.
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Comment