O kurcze jak tylko to napisałem to od razy się otworzył. Ale Art jestś szybki
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mam nadzieję że nie będziecie mi zgłaszać sytuacji podobnych, np. strona x otwiera mi się już 10 sekund i nic
a odkładając żarty na bok - może wystarczy ponowić próbę wyświetlenia strony.Last edited by ART; 2008-06-06, 12:25.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
klikając na "narzędzia" (aby np. zaprenumerować wątek) nie otwiera się menu, a samo kliknięcie przekierowuje mnie na dół strony
tera już działaLast edited by Sokół83; 2008-06-06, 15:06.
Comment
-
-
Mnie również wciąż nie działa prawidłowo dziennik piwny, to znaczy nie da się wybrać piw. Trzeba chyba zacząć zapisywać, czy może usterka szybko zostanie naprawiona?
Pozdrawiam
Stempien
Comment
-
-
Nie będę powtarzał zgłoszeń przedmówców, ale tylko lekko zasugeruję ... ART - ten dziennik piwny to najpilniejsza sprawa do zrobienia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
nie musicie potwierdzać że coś nie działa jeśli widzicie że zgłosił to juz ktoś inny- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
a mi na ten przykład PW nie działa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzia mi na ten przykład PW nie działaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzia mi na ten przykład PW nie działa
Oraz ''Twój profil" i ''Ustawienia serwisu''...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzipisz do admina może coś zaradzi
A ja biedna ukryta.. i zmienić nie mam jak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26 Wyświetlenie odpowiedziAnteks cwany, bo go widać...
A ja biedna ukryta.. i zmienić nie mam jakMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
W liscie piw kraj Łotwa pojawił się dopiero po Włoszech, na końcu europy.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
ART pisał, że są kłopoty z kodowaniem znaków, Ł na końcu listy, to też poniekąd z tego wynika. Dajmy mu spokojnie wszystko zrobić. Najpilniejsza sprawa to niesprawny dziennik piwny.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment