Mnie również wciąż nie działa prawidłowo dziennik piwny, to znaczy nie da się wybrać piw. Trzeba chyba zacząć zapisywać, czy może usterka szybko zostanie naprawiona?
ART pisał, że są kłopoty z kodowaniem znaków, Ł na końcu listy, to też poniekąd z tego wynika. Dajmy mu spokojnie wszystko zrobić. Najpilniejsza sprawa to niesprawny dziennik piwny.
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
Comment