pozwól proszę że sam będę decydował jakich zgłoszeń mi trzeba a jakich nie
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART- nie moge namierzyc mojego ulubioneo tematu "czym otwieracie piwo "Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziART- nie moge namierzyc mojego ulubioneo tematu "czym otwieracie piwo "Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikcio2 Wyświetlenie odpowiedziTo ja jednak zacznę sobie te piwa zapisywać, bo sie zaczynam gubić...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo jest bardzo dobra decyzja. Tym bardziej, że w weekend nie należy sie spodziewać większych zmian, bo balujemy.
Tyż zapisuja na kartce.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziMoja poczta nie działa.
Jeśli wszystko ustawiłeś poprawnie na kliencie pocztowym to podeślij Artowi hasło do poczty na maila.Last edited by Maggyk; 2008-06-07, 09:47.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
chyba na nowy "ser" nie obsługuje liter z innych alfabetów - przykład: Holba, �*erákGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzichyba na nowy "ser" nie obsługuje liter z innych alfabetów - przykład: Holba, �*erákŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
i nie mozna edytować postów (chciałem poprawić swój niespójny post), wyskakuje to w postaci cytatu i po "zapis"z pojawia się po raz kolejny cytatGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
WYSZUKIWARKA
Chyba nie działa - po wpisaniu szukanego hasła na dole jest napisane "zakończone" a przed oczami mam białą ŚCIANĘ (znaczy gołą stronę)Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziChyba nie działa - po wpisaniu szukanego hasła na dole jest napisane "zakończone" a przed oczami mam białą ŚCIANĘ (znaczy gołą stronę)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment