Mi po wpisaniu do wyszukiwarki zwykłej i złożonej "czym otwieracie piwo" też jest biało ale reszta jest ok.
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzichyba na nowy "ser" nie obsługuje liter z innych alfabetów - przykład: Holba, �*erák
Bo w tym momencie przy wpisywaniu jakiegokolwiek znaku z obcego alfabetu się coś rąbię np. ucina tekst w postach itp.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dziennik piwny powrócił do żywych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziBeciku, a nie chciałeś przypadkiem wyedytować tego posta by �*erák zamienić na prawidłowy zapis?
Bo w tym momencie przy wpisywaniu jakiegokolwiek znaku z obcego alfabetu się coś rąbię np. ucina tekst w postach itp.
chociaż później poprawialem się w edycji piwa Bucanero i poprawnie się edytowało, nie wiem dlaczego w tym wypadku nie mogłoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziWyświetlanie czeskiego "i", wpisanie jego powoduje ucięcie postu po nim razem z nim.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil Wyświetlenie odpowiedziTo samo powoduje wpisanie francuskiego "a" z daszkiem opadającym. A może jeszcze i innych znaków, kto wie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja nie mogę się dostać na PW, ustawienia serwisu, twój ( mój) profil oraz prenumeraty. Pojawiają się tylko linki typu http://browar.biz/forum/profile.php?do=editprofile i nic więcej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanx Wyświetlenie odpowiedziJa nie mogę się dostać na PW, ustawienia serwisu, twój ( mój) profil oraz prenumeraty. Pojawiają się tylko linki typu http://browar.biz/forum/profile.php?do=editprofile i nic więcej.Last edited by ART; 2008-06-09, 23:04.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziteraz już nie usuwa, ale krzaczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziniestety dalej usuwa. :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja wchodzę w pocztę ze strony browarbizu i nie dość że jest po angielsku -
Welcome, supersklep@browar.biz
* Home
Home
* Layout
Layout
* Mail
Mail
* Filters