To jeszcze to mi się nie podobuje:
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziJa wchodzę w pocztę ze strony browarbizu i nie dość że jest po angielsku -
Welcome, supersklep@browar.biz
* Home
Home
* Layout
Layout
* Mail
Mail
* Filters
Filters
* Calendar
Calendar
* Password
Password
* Spam
Spam
* Address Book
Address Book
* Vacation
Vacation
* Options
Options
* Help
Help
* Log out
Log out
to jeszcze na dodatek uciekły stare e-maile i są tylko jakieś dwa nowe
ponieważ mogły wystąpić problemy z przeniesieniem tejże poczty.
maile ze starej poczty przez www mogę wysłać spakowane na wskazany adres, można je sobie zaimportować do programu pocztowego jeżeli ktoś obudził się z ręką w kuflu wygazowanego, ciepłego piwa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze to mi się nie podobuje:- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzidziękuję za zaangażowanie, ale obrazki nie są mi za bardzo potrzebne w przypadkach oczywistych - wystarczą linki
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Proszę zamieszczać linki do stron zawierających błędy. Jeśli czujesz konieczność dodania zrzutu ekranu - ok, dodaj OBOK ODNOŚNIKA i ów obrazek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
chodziło mi o następne zgłoszenia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
dodawanie do działu kolekcjonerskiego jak i do galerii powinno już funkcjonować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzidodawanie do działu kolekcjonerskiego jak i do galerii powinno już funkcjonowaćMoja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziChciałbym zwrócić uwagę, że nie wyświetla mi się reklama Ambera na stronie głównej pod konkursami.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziChciałbym zwrócić uwagę, że nie wyświetla mi się reklama Ambera na stronie głównej pod konkursami.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzina miesiąc przed przeprowadzką prosiłem o posprzątanie w swej skrzynce szczególnie te osoby które korzystały z poczty wyłącznie przez www - i korzystanie na bieżąco z programu pocztowego:
ponieważ mogły wystąpić problemy z przeniesieniem tejże poczty.
maile ze starej poczty przez www mogę wysłać spakowane na wskazany adres, można je sobie zaimportować do programu pocztowego jeżeli ktoś obudził się z ręką w kuflu wygazowanego, ciepłego piwa.
No to zaczynamy od nowa stare e-maile do historii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWyłącz ciasteczkaPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment