W dziale kolekcjonerstwo, po najechaniu myszą na obrazek wyskakuje okienko, a w nim błąd związany z kodowaniem znaków:
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Uzupełniając Dziennik Piwny przestraszyłem się o kondycję Browaru Łódzkiego i Łomży gdy nie znalazłem ich w spisie. Odetchnąłem po chwili gdyż okazało się że są na końcu listy za Żywcem. Może się czepiam ale zawsze to lepiej jeśli jest kolejność alfabetyczna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNie wiem co jest, ale strona główna wyświetla tylko Wieści z branży oraz reklamę minibrowary.plPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Dzięk! Sam nie korzystam z IE a coś reklama minibrowar.pl jest felerna. wyłączyłem tymczasowo.
miałbym prośbę - jeśli pojawią się teraz NOWE błędy - proszę nie umieszczać ich w tym temacie - tylko utworzyć adekwatny nowy - skoro strona główna była w porządku przez dni naście od czasu przeprowadzki, to jej niewyświetlanie teraz nie jest przecież spowodowane sprawami przeprowadzkowymi,Last edited by ART; 2008-06-18, 09:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
już chodzi. nie wkleiłem całego kodu reklamy stąd problemy, tak więc to moja wina, moja kulpa, kajam się, posypuję głowę popiołem, biczuję się itp. itd.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJuż jest wg moich danych tylko:
UWAGA! Po przejęciu obowiązków pocztowych przez nowy serwer będzie konieczna zmiana ustawień adresów wysyłania i odbierania poczty:
smtp.browar.biz -> mail.browar.biz
pop3.browar.biz -> mail.browar.biz
U mnie poczta już działa bez zarzutu.
Wiem, jestem gupiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ale te informacje o serwerach to wpisuje się do programów pocztowych, np. Outlook.
Logując się z podstrony browar/poczta wpisujesz: zythum@browar.biz jako login, a potem swoje hasło.
Comment
-
-
Ja tez do poczty przez www podobnie jak zythum nie mogę wejść.
Po kolei dwie strony logowania i nicŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
U mnie na jednym kompie otwiera się normalnie po wpisaniu pełnego adresu, na drugim muszę żądać od niego otwierania strony z ocztą w nowym oknie. Inaczej nie reaguje i nie mogę wejśćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziU mnie na jednym kompie otwiera się normalnie po wpisaniu pełnego adresu, na drugim muszę żądać od niego otwierania strony z ocztą w nowym oknie. Inaczej nie reaguje i nie mogę wejśćPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment