U mnie (IE) nie ma ikonki "Twój osobisty Dziennik Piwny" - jest tylko czerwony X z tym napisem.
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
linki LiNkI LINKI- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
a jak naciśnie CTRL+F5 ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
cholera, puść te klawisze już...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Comment
-
Nie wiem czy jest stosowny post do wymieniania POZYTYWNYCH ZMIAN PO PRZEPROWADZCE ale u mnie poprawiło się to iż : (pierdoły może ale zawsze plus)
- w Galerii pod zamieszonym zdjęciem jest ikonka (avatar czy jakoś tak) osoby która zdjęcie zamieściła. Przed przeprowadzką miałem jedynie biale pola z czerwonym krzyżykiem.
- również w Galerii tam gdzie kiedyś były cudzyslowy w tytułach zdjęć póżniej pojawiły się jakieś dziwne znaki je zastępujące. Po przeprowadzce już takich udziwnien nie widzę choć nie powiem żebym jakoś specjalnie ich poszukiwał i to sprawdzał wszędzie.
Ogolnie przeprowadzka wydaje mi się sprawnie przeprowadzona i nie wiem po co na gorze strony jest jeszcze pisany czerwoną czcionką anons o ewent utrudnieniach ale widać Art uznał że powinien jeszcze widnieć.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Trochę to potrwało - przepraszam za długie trzymanie w niepewności. Dziękujemy także za stos SMSów z Konstantynopola BrowarBiz śmiga już w nowym miejscu. Niestety są jeszcze problemy do rozwiązania, ustawienia systemu do dopieszczenia, etc.
Nie chciałem jednak dłużej trzymać serwis za kratkami, więc oddaję go ze świadomością niedociągnięć.
Proszę o zgłaszanie tutaj napotkanych błędów, będę starał się usuwać na bieżąco.
Napotkałem taki problem w Dzienniku Piwnym - wyzerowały się pozycje: Rozpoczęcie, Dni, Litry Dziennie, Wydatki Dzienne. Na szczęście pozostałe pozycje są, więc chyba nie straciłem swoich zapisków
Można to jakoś rozwiązać?
Pozdrawiam wszystkich BrowarBizowcówComment
-
Witam!
Napotkałem taki problem w Dzienniku Piwnym - wyzerowały się pozycje: Rozpoczęcie, Dni, Litry Dziennie, Wydatki Dzienne. Na szczęście pozostałe pozycje są, więc chyba nie straciłem swoich zapisków
Można to jakoś rozwiązać?
Pozdrawiam wszystkich BrowarBizowców
ponawiam prośbę - jeśli pojawią się teraz NOWE błędy - proszę nie umieszczać ich w tym temacie - tylko utworzyć adekwatny nowy - skoro coś działało po 4 czerwca a przestało działać po tej dacie to nie jest spowodowane sprawami przeprowadzkowymi,- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
sprawa z sortowaniem powinna już być przeszłością, przepraszam że wszystko na raz nie jest poczynione, ale czasu mało. Drobne literówki poprawię wkrótce.
w związku z poprawieniem kwestii sortowania wystąpiło parę problemów przy bazie danych i konieczne będzie odświeżenie indeksów wyszukiwarki - dzisiaj w nocy na jakieś 2-3 godziny dostęp do stron browarbizu będzie utrudniony lub wręcz niemożliwy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
drobna rzecz, nie wiem czy ktos ja juz wymieniał czy nie, w kolekcjonerstwie, przy przeglądaniu ostatnio dodanych wzorów, w momencie najechania na wzór wyskakuje okienko z opisem:..........i tam w slowach :"poszukujących, oferujących" zamiast polskiej literki "ą" są znaki zapytania bądź stojące, czarne romby - w zależności od przeglądarki jakiej używamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
Comment