napisałem żebyście dali mi nieco czasu na usunięcie takich pierdółek. śledzę wątek i w stosownym czasie poprawię te drobnostki.
Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy jest stosowny post do wymieniania POZYTYWNYCH ZMIAN PO PRZEPROWADZCE ale u mnie poprawiło się to iż : (pierdoły może ale zawsze plus)
- w Galerii pod zamieszonym zdjęciem jest ikonka (avatar czy jakoś tak) osoby która zdjęcie zamieściła. Przed przeprowadzką miałem jedynie biale pola z czerwonym krzyżykiem.
- również w Galerii tam gdzie kiedyś były cudzyslowy w tytułach zdjęć póżniej pojawiły się jakieś dziwne znaki je zastępujące. Po przeprowadzce już takich udziwnien nie widzę choć nie powiem żebym jakoś specjalnie ich poszukiwał i to sprawdzał wszędzie.
Ogolnie przeprowadzka wydaje mi się sprawnie przeprowadzona i nie wiem po co na gorze strony jest jeszcze pisany czerwoną czcionką anons o ewent utrudnieniach ale widać Art uznał że powinien jeszcze widnieć.
wihajster z góry strony zdjąłem, przy okazji też dział zgłoszeniowy powrócił do żywych.
Last edited by ART; 2008-07-09, 23:10.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zamiast awersów ponizszych podstawek widac tylko czarne pole:
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pierotez Wyświetlenie odpowiedziAdmin jak edytować własnego posta
Edytowanie jest tylko dla wtajemniczonych.Last edited by Maggyk; 2008-09-09, 23:52.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
proszę zakładać nowe tematy dla swych pytań jeśli nie ma takowego już założonego. Dla ułatwienia podam - to nie jest właściwy temat jak jego tytuł wskazuje. Niniejszy temat zamykam, bo coś trudno się doprosić - jeśli ktoś będzie jeszcze miał uwagi ZGODNIE z tematem - proszę o PW. Co do pytania - możesz zamieścić jedynie odnośnik do danego zdjęcia umieszczonego poza Browarbizem.Last edited by ART; 2008-09-22, 23:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment