Problemy po przeprowadzce - tu proszę zgłaszać błędy

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    2023.12.02 - aktualizacja oprogramowania
    ART
    Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
    2023-12-03, 03:31
  • waclaw67
    Identyfikacja podstawki
    waclaw67
    Mam problemy z lokalizacją tej podstawki /browar,miejscowość/ .Proszę o pomoc.Dziękuję.
    2022-01-05, 11:37
  • Krakus
    XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
    Krakus
    Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
    2023-08-24, 18:12
  • Kwachu1444
    Prawdopodobna infekcja - Pomocy
    Kwachu1444
    Witam,
    Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
    2020-03-31, 22:19
  • abernacka
    Radom, Marsz. Ferdynanda Focha 13, Bar Sabat
    abernacka
    Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
    2025-02-22, 06:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...