Wiedziałem Marcinie, że musi ci być znana
Uporządkowanie nazw browarów zagranicznych w Dzienniku Piwnym
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNajlepsza strona poświęcona tematyce niemieckiej.
bierdeckel, bier, sammeln, bierdeckelsammler, brauerei, beer, biere, pivo, pivovar, browar, piwo, alt, weizen, pils, posavasos, bolachas de chopp
Fakt, że ona jest poświęcona podstawkom i browarów tylko butelkujących piwa nie ma oraz zawiera tak jak pisałem również browary nieczynne. Ile jednak adresów zawieraWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ok moi mili - w ciągu jakiegoś tygodnia sprawy zaczną się porządkować w kwestii Czech. Obaczym jak to się nam potoczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pomysł jak najbardziej popieram!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziMoże to się przyda? Znalazłem to podsyłam, ale nie jestem znawcą tematu także trudno mi ocenić aktualność...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziOk moi mili - w ciągu jakiegoś tygodnia sprawy zaczną się porządkować w kwestii Czech. Obaczym jak to się nam potoczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCzas leci, a ja zacząłem porządkować jednak najpierw swoje sprawy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Catz Wyświetlenie odpowiedziWkradł się mały błąd w pisownię browaru Rohozec, który na liście figuruje jako Rozhozec.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziTo jak? Wracamy do tematu?
Comment
-
-
Niestety dalej potrzebuję czasu.Last edited by ART; 2010-04-25, 14:14.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment