Ankieta dla kolekcjonerów otwieraczy.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Ankieta dla kolekcjonerów otwieraczy.

Nawiązując do tematu:

i postu numer 13, chcę zaprosić kolekcjonerów i zbieraczy otwieraczów do wzięcia udziału w ankiecie.
    Szczególnie zależy mi na udziale browarowiczów dodających otwieracze w dziale kolekcjonerstwo. Komentarze również mile widziane.
    6
    Tak
    100,00%
    6
    Nie
    0,00%
    0
    Teraz jest dobrze, niepisane zasady są wystarczające
    0,00%
    0
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Pierwszy raz próbowałem dołączyć ankietę i okazało się, że jest na nią tylko 5 minut, ankieta powędrowała do Arta, zobaczymy co będzie dalej.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23932

Ponieważ jest pewne ograniczenie w liczbie znaków dla pytania ankietowego, pełne pytanie Zbyszka brzmi:

Czy uważasz, że potrzebne jest stworzenie zasad według których dodawane byłyby otwieracze w dziale kolekcjonerstwo/otwieracze?
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Promil03
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.10
        • 2833

Witam, zagłosowałem oczywiście na "TAK", ale ten problem dotyczy wszystkich działów w kolekcjonerstwie.
        Sam na początku mojej znajomości z Browar.biz dodałem kilka wzorów, których dzisiaj bym nie dodał. Obserwując dział kolekcjonerski co jakiś czas ktoś dodaje rzeczy, których tam być nie powinno.
        Może wywołamy ogólną dyskusję dotyczącą poszczególnych (wątpliwych) wzorów w kolejnych kategoriach i będziemy decydować (np. na zasadzie ankiety) czy konkretny wzór zostaje czy nie.
        Zajmie to nam pewnie kupę czasu, no ale przecież nikt nas nie goni

Comment

Przetwarzanie...
        X