Jak często odwiedzacie niniejsze forum i ile czasu na nim spędzacie?
Ile czasu spędzacie w Browarze?
Collapse
X
-
Ile czasu spędzacie w Browarze?
146Codziennie43,15%63Ok 3 razy w tygodniu10,27%15Raz na tydzień1,37%2Raz na miesiąc i rzadziej2,74%4Do ok. 5 min podczas każdej wizyty5,48%8Do ok. 15 min podczas każdej wizyty13,01%19Do ok. 30 min podczas każdej wizyty14,38%21Ok godziny i dłużej podczas każdej wizyty9,59%14Pijast Piwodziej :DTagi: brak
-
-
Jeszcze mała instrukcja (nie wiedziałem, czy można dodać do postu dwie ankiety, więc stworzyłem podwójną):
pyt. nr 1: [jak często]; możliwości 1 - 4
pyt. nr 2: [jak długo]; możliwości 5 - 8
Każdy wybiera 2 możliwości, ponieważ są 2 pytania (i nie głosujcie na większą ilość możliwości; jest to ankieta wielokrotnego wybory, ale nie umiałem jej ograniczyć do dwóch możliwości).
W postach można dodawać komentarze.Pijast Piwodziej :D
-
-
A jaki jest cel tej ankiety jeśli można wiedzieć?Last edited by ART; 2009-01-20, 15:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W ciągu 15 min pojawiło się już 5 głosów
Dzieki za zainteresowanie.
Ankieta prawdopodobnie potwiedzi moją hipotezę:
"Piwo jest bogiem a Browar.biz nałogiem".Last edited by biereczapplistes; 2009-01-20, 15:59. Powód: podczas pisania postu doszedł kolejny głos :)Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA jaki jest cel tej ankiety jeśli można wiedzieć?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biereczapplistes Wyświetlenie odpowiedzi"Piwo jest bogiem a Browar.biz nałogiem".Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Już była taka ankieta kiedyś...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Tak mnie coś męczyło, że nie do końca jednak mam rację - i nie bez powodu. Tamta ankieta była podobna, ale trochę inna: Jak często zaglądasz na browar?
A żeby się jednak czegoś przyczepić (oczywiście gwoli znalezienia okazji do udzielenia dobrej rady, a nie dla czepiactwa samego), to w ankiecie nie ma opcji między 30 min. a godziną i dłużej... - a ja właśnie przeważnie tyle siedzę. Chyba, że w pracy - wtedy z reguły wcale się nie wylogowuję...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2009-01-20, 22:33.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
FCJP
Ja niestety nie odpowiedziałem na zadane pytanie, natomiast zaznaczyłem, że codziennie odwiedzam tę stronę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPosiedzę w tym tygodniu ze stoperem i postaram się zaznaczyć którąś opcję
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biereczapplistes Wyświetlenie odpowiedzi(...)ale ostatnio siędzę tu godzinami i wchodzę bardzo często.
Wskaźnik Radzi masz imponujący
Comment
-
Comment