Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2008 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziDla mnie to piwo dostępne dopiero w 2009 roku.
Comment
-
-
Brakuje Złotego Denara w Namysłowie w kat. do 13 blg - oprócz Mocnego browar warzy jeszcze zwykłego.
Comment
-
-
Co jest? Czemu zniknął formularz? Pisze, że plebiscyt zakończony a miał być do 28 lutego ....
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Już zgłaszam ARTowi
Już zgłosiłamLast edited by Maggyk; 2009-02-24, 20:39.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Już działa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzięki.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dlaczego nie widać formularza na głównej stronie? Musiałam wejść w niego klikając na linkę w temacie o plebiscycie.
Mam pytanie co do piw Browaru na Jurze - ciemne widnieje w kategorii dolna i górna fermentacja - przecież nie robią w obu kategoriach, chcę zagłosować, ale już szczerze mówiąc zgłupiałam i sama nie wiem, którą oni robią
Comment
-
-
Jeśli nie padnę z wycieńczenia to przed snem dzisiaj ogłoszę wyniki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Padłem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPadłem.
Comment
-
-
Troszkę ułomnie wypadł Plebiscyt w tym roku, bo nie mogłem zająć się w pełni jego promocją - trochę spraw nawarstwiło mi się ostatnio i niestety musiałem sobie temat Plebiscytu nieco odpuścić. Natomiast już po jojczeniu zapraszam do obejrzenia wyników:
Informacje dot. serwisu, aktualne konkursy, gadżety z Browaru, ogłoszenia wraz komentarzami do nich oraz sprawy techniczne i propozycje rozwoju.
Mam nadzieję że po przespaniu kilku godzin zamieszczę dodatkowe informację na dedykowanej wynikom stronie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
wyniki ciekawe - najbardziej dziwi mnie tak wysoka pozycja ganda - w sumie piwo ok ale nie jest wybitne jak na portera ... o niebo bardziej pasuje mmi łódzki, witnicki lub cieszyński, ehh demokracja :P
dodatkowo cieszę się że dużo ludzi zauwazyło zdrojowe - moim zdaniem to powinen być debiut roku, wiem wiem ze porter to większa sensacja ze względu na szlachetność tego gatunku ale piwo pokroju zdrojowego jest, moim zdaniem, przełomem na rynku w kraju gdzie pija się piwo nie dla smaku a dla alkoholu
tak czy siak, wspak i owak, wyniki jasno i dobitnie eliminuja duże browary z rozgrywki, co dać powinno jasny sygnał wszystkim, którzy do tej pory nie wierzyli aby piwa niszowe z małych browarów mogły mieć wzięcie
a dziś wieczorem wypiję piwko najlepsze z najlepszych - z domowego browara i to własnego
Comment
-
Comment