Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2
Wyświetlenie odpowiedzi
Koszulki BrowarBizowe 2009 - tylko do 17 maja! - komentarze
Collapse
X
-
Jak rozumieć "utyskiwanie narodu"?
Utyskiwać to: uskarżać się, narzekać, użalać się.
Niebałdzo łozumiem znaczenieW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Moim zdaniem jako "dość wciskania kitu i miernoty".
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziwystarczy że pójdziesz w koszulce "dość uTyskiwania narodu "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem jako "dość wciskania kitu i miernoty".W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ja to interpretuję jako dość utyskiwania, że nie ma ciekawych polskich piw. Ale przyznam szczerze, że hasło do mnie nie trafia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJa to interpretuję jako dość utyskiwania, że nie ma ciekawych polskich piw.
utyskiwanie rozumiem jako ujednolicanie.
Podobnie jak upiększanie, umilanie itp.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Utyskiwanie to także uciskiwanie narodu poprzez wprowadzanie jedynej słusznej linii.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziUtyskiwanie to także uciskiwanie narodu poprzez wprowadzanie jedynej słusznej linii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedziNie róbcie jaj, chcecie żeby mnie w Tychach zlinczowali?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo rzeczywiście utyskiwanie można też zrozumieć jako uciskanie narodu.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziJak rozumieć "utyskiwanie narodu"?
Utyskiwać to: uskarżać się, narzekać, użalać się.
Niebałdzo łozumiem znaczenie
(o ile masz zamiar występować w koszulce z takim hasłem) wymyślić własną ideologię,
albo próbować wcisnąć teorię z "ucisk(iw?)aniem", a dla
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzikilku umięśnionych, spoconych i owłosionych na plecach fanów tyskacza- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziJa sobie też próbuję w ten sposób tłumaczyć sens tej treści, ale wciąż to jakieś takie jakby na siłę
Comment
-
-
A to w Polsce jeszcze jakaś firma szyje takie koszulki?Last edited by ART; 2009-04-29, 12:01.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment