no to nie ma ten tego... wspieramy tylko Polskie
Koszulki BrowarBizowe 2009 - tylko do 17 maja! - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA to w Polsce jeszcze jakaś firma szyje takie koszulki?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Nie wiem w jakim kraju zostały wyprodukowane. Możesz odszukać producenta, ustalić i nas poinformować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
"Produkty są wytwarzane głównie przez naszych partnerów w Azji. Produkcję w krajach azjatyckich nadzoruje nasz Dział Kontroli Jakości z siedzibą w Szanghaju. Od niedawna Promostars prowadzi również produkcję w kraju, co gwarantuje, że nawet pilne zamówienia na większe ilości zostaną błyskawicznie zrealizowane."Last edited by Maggyk; 2009-04-29, 12:24.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nie zapominaj, że ja nie mam koszulek w magazynie i zamawiać je będę dopiero po zakończeniu akcji w BrowarBizie. Jak będę miał koszulkę w ręku to zainteresowani będą mogli poznać ten pilnie strzeżony sekret. Do tego czasu proponuje chętnym na własną rękę ustalić skąd biora się koszulki danej marki bo ja nie mogę z braku czasu tego zrobić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziJa mam głupie pytanie, materiał też z polski?
Wszyscy nosicie polskie zegarki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWszyscy nosicie polskie zegarki?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziskąd biora się koszulkiLast edited by artur2; 2009-04-29, 14:48.
Comment
-
-
ciekawe czy wyjdzie z tego związku koszulka córka czy koszulka synek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziPotrzebna jest koszulka tata i koszulka mama....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziciekawe czy wyjdzie z tego związku koszulka córka czy koszulka synek
Tak więc ja chyba zamówię koszulkę synka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziciekawe czy wyjdzie z tego związku koszulka córka czy koszulka synek
Comment
-
Comment