Koszulki BrowarBizowe 2009 - tylko do 17 maja! - komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24004

Koszulki BrowarBizowe 2009 - tylko do 17 maja! - komentarze

Po latach dyskusji na temat nowych wzorów nadruków, szarpania i gładzenia piany powstała możliwość zamawiania koszulek z tegorocznej edycji 2009:

Koszulka Górnofermentacyjna Ale? Ale! w 2 wariantach z możliwością dodania np. Twojego nicka:

Koszulka Alterglobalistycznopiwna Dość utyskiwania w 2 wariantach:

A także ponownie:

najprostszy wzór, bez żadnych nadruków, tylko browar.bizowy haft z możliwością dodania np. Twojego nicka:

Dodatkowo przy okazji dostępne są też starsze wzory:

Koszulka Porterowa w 3 wariantach (w odświeżonej wersji 2009), z możliwością dodania np. Twojego nicka:

Lud Pragnie Pszenicy w 2 wariantach z możliwością dodania np. Twojego nicka:

oraz koszulki z tajnym hasłem "******. Prawie jak piwo."

======================================

Gdyby w opisach były jakieś nieścisłości, bardzo prosiłbym w tym temacie zgłaszać ew. uwagi i/lub pytania dot. koszulek z tegorocznej edycji

Opcji pełno, to i możliwości do pomyłek spore, zatem proszę o wyrozumiałość
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • piotry
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.08
    • 761

Czy mogę prosić o estymowany czas realizacji zamówienia ??

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24004

Jest w opisie każdej z koszulek - czasowe okolice Żywckiej giełdy. Powinny być gotowe na początku czerwca, ale muszę sobie zapas czasu wkalkulować.
      Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2009-04-22, 11:59.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• aMarcin
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.08
        • 152

Chciałbym się dowiedzieć czy rozmiary są "duże" czy raczej trzeba zamówić rozmiar większe, bo rozmiar rozmiarowi nie zawsze równy , a podane wymiary nie mówią mi za wiele.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 24004

Po najechaniu kursorem myszki na hasło [szczegóły] przy danym rozmiarze są podane przybliżone wymiary w cm. Na info o wymiarach 3XL i 4XL czekam jesczcze.

Comment

• aMarcin
            • 2005.08
            • 152

Problem w tym, że jeżeli chodzi o długość to moja koszulka L, którą mierzyłem dla porównania odpowiada XXL, i trochę mało tych wymiarów, żeby konkretnie stwierdzić, normalnie większość ubrań mam rozmiar L, ale jak rozmiarówka jest "mała" to nosze XL.

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 24004

Koszulki tego producenta mierzyłem centymetrem w 2007r. przy poprzedniej akcji koszulkowej i te dane wklepałem do systemu. Nie mogę zagwarantować że idealnie takie są w obecnym czasie - od zamówienia do zamówienia obserwowałem drobne wahania w rozmiarówce. Jeśli na podstawie tych danych nie można podjąć decyzji - trudno mi coś jeszcze sugerować. Wiadomo, każdy ma swoją indywidualną fizjonomię i czasem trudno coś dopasować na odległość. Jeśli wiesz że trudno na Ciebie dopasować coś z powyższej oferty - raczej nie zachęcam do zakupów, bo po co się rozczarować.

Comment

• Pancernik
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2005.09
                • 9800

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aMarcin
                Problem w tym, że jeżeli chodzi o długość to moja koszulka L, którą mierzyłem dla porównania odpowiada XXL, i trochę mało tych wymiarów, żeby konkretnie stwierdzić, normalnie większość ubrań mam rozmiar L, ale jak rozmiarówka jest "mała" to nosze XL.
                aMarcin, nie pękaj, zamawiaj.
                ART potraktował Cię nieco "po macoszemu", ale to dlatego, że przez tę "bieliznę" jest zakręcony jak słoik i pewnie nasze torsy, odziane w opięte koszulki browar-bizowe, śnią mu się po nocach .
                Zamów sobie XL, to w jednym przypadku trafisz dobrze, a w drugim będziesz miał zapas na piwo . Ja po ostatnich doświadczeniach z koszulką zlotową z pewnością zawyżę sobie rozmiar przy zamówieniu .

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 24004

Zlotowe koszulki były firmy (marki?) Adler i Rom88 z racji zapotrzebowania na pewien konkretny kolor i nieco niższą cenę - ale one się nieco różniły rozmiarówką od Promostars. Np. L-ka którą mam jest nieco dłuższa od L-ki Promostars.

Comment

• aMarcin
                    • 2005.08
                    • 152

Chyba jednak zdecyduję się na XL, najwyżej w czasie nabierania odpowiedniej masy do nich, posłużą do spania

Comment

• macas
                      • 2008.02
                      • 682

Czy koszulka PORTEROWA maże być tylko z napisem PORTER na klacie i małym info na rękawie ????
                      Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
                      Beniamin Franklin

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 24004

Raczej nie, bo mnie zabiją w firmie koszulkowej. A tego byśmy nie chcieli

Comment

• Pancernik
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2005.09
                          • 9800

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas
                          Czy koszulka PORTEROWA maże być tylko z napisem PORTER na klacie i małym info na rękawie ????
                          Kochani, dajcie ART-u (ar-tu-di-tu ) spokój.
                          Indywidualne pomysły są do zrealizowania przy pomocy wielu, dostępnych w necie, firm, drukujących na koszulkach wszystko, co Wam/nam w duszy gra...
                          Mam parę pomysłów, wstrzymuje mnie tylko myśl, czy można by założyć taką koszulkę w okolicznościach innych, niż wypas owiec w Bieszczadach... .

Comment

• JAQBA
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2006.08
                            • 1352

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
                            Mam parę pomysłów, wstrzymuje mnie tylko myśl, czy można by założyć taką koszulkę w okolicznościach innych, niż wypas owiec w Bieszczadach... .
                            Aż mnie korci co to takiego

Comment

• artur2
                              • 2008.02
                              • 535

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
                              Mam parę pomysłów
                              Nałożyć koszulkę z napisem "Lech - prawie jak piwo" i udać się na zwiedzanie browaru w Poznaniu - bezcenne
                              Mniej alkoholu, więcej smaku !
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment