Z Chin nie opłaca się sprowadzać tylko papieru toaletowego, więc masz 99,999 % że z Chin. Dawniej jeszcze Turcja wchodziła w rachubę, ale odpadli biedusie...
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-04-29, 12:10.
I to jest właśnie wprowadzanie klienta w błąd, tudzież niedoinformowanie go. Każdy towar powinien posiadać informację, gdzie został wyprodukowany. Wszak taka idea nam przyświeca w naszej branży?!
"Produkty są wytwarzane głównie przez naszych partnerów w Azji. Produkcję w krajach azjatyckich nadzoruje nasz Dział Kontroli Jakości z siedzibą w Szanghaju. Od niedawna Promostars prowadzi również produkcję w kraju, co gwarantuje, że nawet pilne zamówienia na większe ilości zostaną błyskawicznie zrealizowane."
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-04-29, 12:24.
Nie zapominaj, że ja nie mam koszulek w magazynie i zamawiać je będę dopiero po zakończeniu akcji w BrowarBizie. Jak będę miał koszulkę w ręku to zainteresowani będą mogli poznać ten pilnie strzeżony sekret. Do tego czasu proponuje chętnym na własną rękę ustalić skąd biora się koszulki danej marki bo ja nie mogę z braku czasu tego zrobić.
Komisja do spraw nacisków znowu nie wychwyciła nacisków - zatem mamy jeszcze raz w tym roku szybką akcję koszulkową. Jest to poniekąd zgodne z pierwotnym planem, aby koszulki BrowarBizowe były dostępne do zamówienia co najmniej 2 razy w roku. Niezgodny z założeniami jest natomiast napięty...
Komisja do spraw nacisków znowu nie wychwyciła nacisków - zatem mamy jeszcze raz w tym roku szybką akcję koszulkową. Jest to poniekąd zgodne z pierwotnym planem, aby koszulki BrowarBizowe były dostępne do zamówienia co najmniej 2 razy w roku. Niezgodny z założeniami jest natomiast napięty...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Comment