Pomocy !!! mam problem w poczcie dostaję tyle spamów że masakra i głównie po angielsku i najwięcej proponują mi zakup Viagry he he Pewnie trzeba jakoś ustawić filtr ?
Spam
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedzinajwięcej proponują mi zakup Viagry
Ale do rzeczy - po pierwsze chyba nie ten dział, po drugie - używaj Thunderbirda. Ma dość dobry filtr antyviagrowy, tfu.... antyspamowy.
-
-
faktycznie NTG.
Czy to jest spam z rodzaju sam plik png w załączniku?
Ciedzę co chwilę nad odświeżaniem reguł filtrowania, szczególnie ostatnio z powodu nasilenia spamu który i u siebie zauważyłem, ale jeszcze trzeba się nieco poniecierpliwić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czy widać na horyzoncie koniec impasu z filtrem antyspamowym? Kilka razy dziennie otrzymuję nawet takie z viagrą w tytule lub adresie nadawcy, to wyglądą, jakby w ogóle żadnego filtru nie było. Nawet Thunderbird już zgłupiał i przestał to wywalać do folderu z niechcianymi.
Comment
-
-
Widać, mam nadzieję że do końca tygodnia problemy spamowe zostaną zniwelowane, ew. w przyszłym tygodniu zamieszczę instrukcje co poczynić w ramach walki z tym badziewiem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jeszcze trza się poniecierpliwić. Ale walczę. Może jutro dotrą posiłki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Posiłki dotarły dzisiaj, ale niezależnie od tego - od ok. 14.00 mam nadzieję że nawał spamu nieco się uspokoił.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment