Jakie będzie kryterium oceny: stylistyczno-gramatyczne czy merytoryczne? Czy wyzej warta będzie relacja z kilku miejsc z masą zdjęć a ubogim tekstem czy z jednego a z tekstem rozbudowanym. A może taka gdzie relacja wnosi coś nowego i będzie zwyczajnie przydatna pozostałym użytkownikom (niezależnie od formy tejże relacji)?
Coś marnie z komentarzami, Biermann będzie niekontent
Ja jestem zaskoczony okazałością szczególnie pierwszej nagrody ale też i faktem, że wszyscy z podium będą uhonorowani. To naprawdę konkurs wagi ciężkiej!
Jakie będzie kryterium oceny: stylistyczno-gramatyczne czy merytoryczne? Czy wyzej warta będzie relacja z kilku miejsc z masą zdjęć a ubogim tekstem czy z jednego a z tekstem rozbudowanym. A może taka gdzie relacja wnosi coś nowego i będzie zwyczajnie przydatna pozostałym użytkownikom (niezależnie od formy tejże relacji)?
Chyba nie oczekujesz ode mnie podania recepty na zwycięstwo?
Wygra najciekawsza relacja spełniająca jedno kryterium: stylistyczno-gramatyczno-merytoryczno-zdjęciowo-treściowo-wnoszącocośnowego-przydatne
No dobra, zbiorę się na weekend i dokończe swoją relację
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Dwa pytania techniczne. Czy wykorzystanie głównej nagrody jest także ograniczone w czasie, oraz czy musi być to relacja urlopowo-wakacyjna, czy może być z wyjazdu nie wypoczynkowego?
Dwa pytania techniczne. Czy wykorzystanie głównej nagrody jest także ograniczone w czasie, oraz czy musi być to relacja urlopowo-wakacyjna, czy może być z wyjazdu nie wypoczynkowego?
Wykorzystanie nagrody jest ograniczone w czasie - patrz opis konkursu, relacja ma być relacją z wyjazdu w "piwne" miejsce, niekoniecznie musiałeś wypoczywać wakacyjnie w owym momencie.
No i okazało się, że Błędny Rycerz Korporacji dosiadał czarnego konia konkursu! Gratulacje dla zwyciężców i wszystkich uczestników, oby za rok relacji było jeszcze więcej!
Comment