Jakie będzie kryterium oceny: stylistyczno-gramatyczne czy merytoryczne? Czy wyzej warta będzie relacja z kilku miejsc z masą zdjęć a ubogim tekstem czy z jednego a z tekstem rozbudowanym. A może taka gdzie relacja wnosi coś nowego i będzie zwyczajnie przydatna pozostałym użytkownikom (niezależnie od formy tejże relacji)?
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-07-03, 08:58.
Coś marnie z komentarzami, Biermann będzie niekontent
Ja jestem zaskoczony okazałością szczególnie pierwszej nagrody ale też i faktem, że wszyscy z podium będą uhonorowani. To naprawdę konkurs wagi ciężkiej!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Jakie będzie kryterium oceny: stylistyczno-gramatyczne czy merytoryczne? Czy wyzej warta będzie relacja z kilku miejsc z masą zdjęć a ubogim tekstem czy z jednego a z tekstem rozbudowanym. A może taka gdzie relacja wnosi coś nowego i będzie zwyczajnie przydatna pozostałym użytkownikom (niezależnie od formy tejże relacji)?
Chyba nie oczekujesz ode mnie podania recepty na zwycięstwo?
Wygra najciekawsza relacja spełniająca jedno kryterium: stylistyczno-gramatyczno-merytoryczno-zdjęciowo-treściowo-wnoszącocośnowego-przydatne
No dobra, zbiorę się na weekend i dokończe swoją relację
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Dwa pytania techniczne. Czy wykorzystanie głównej nagrody jest także ograniczone w czasie, oraz czy musi być to relacja urlopowo-wakacyjna, czy może być z wyjazdu nie wypoczynkowego?
Dwa pytania techniczne. Czy wykorzystanie głównej nagrody jest także ograniczone w czasie, oraz czy musi być to relacja urlopowo-wakacyjna, czy może być z wyjazdu nie wypoczynkowego?
Wykorzystanie nagrody jest ograniczone w czasie - patrz opis konkursu, relacja ma być relacją z wyjazdu w "piwne" miejsce, niekoniecznie musiałeś wypoczywać wakacyjnie w owym momencie.
No i okazało się, że Błędny Rycerz Korporacji dosiadał czarnego konia konkursu! Gratulacje dla zwyciężców i wszystkich uczestników, oby za rok relacji było jeszcze więcej!
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Witam piwowarów domowych
Piszę w sprawie organizacji IX Poznańskiego Konkursu Piw Domowych, który w tym roku stanął pod znakiem zapytania. Otóż po dość długich próbach ustalenia z WOT PSPD jakie kategorie piw wystawimy do konkursu, w połowie sierpnia otrzymałem wiadomość, że...
Konkurs „375 nagród na 375 lat” jest organizowany przez serwis Browar.biz oraz Tyskie Browary Książęce (Kompanię Piwowarską SA) i składa się z 23 mini-konkursów, rozgrywanych między 1. czerwca a 30. października
Comment