Powiadomienia o nowym poście na maila

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Powiadomienia o nowym poście na maila

Ostatnio otrzymuję powiadomienia na maila bez treści (chodzi że bez treści postu).
    Czy ktoś ma podobnie?
    Pozdrawiam Cię !!!!
  • aMarcin
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.08
    • 152

Ja tak mam od początku, ale znalazłem w liście premium: "- natychmiastowe powiadomienie o nowym poście na email z możliwością dołączania treści nowego postu do powiadomienia "

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10796

czy przypadkiem kiedyś Adamie nie świeciłeś na zielono ?
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• mwa
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2003.01
        • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
        czy przypadkiem kiedyś Adamie nie świeciłeś na zielono ?
        Zgadza się.

quote=aMarcin;855069]Ja tak mam od początku, ale znalazłem w liście premium: "- natychmiastowe powiadomienie o nowym poście na email z możliwością dołączania treści nowego postu do powiadomienia "[/quote]
        No i znalazła się przyczyna. Normalnie zapomniałem że to dla PU
        Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
          Anglicyzmy do przetłumaczenia na nowym serwerze
          darekd
          Prośba o znotowanie linijka po linijce wszystkich anglicyzmów na które traficie (w nowym wątku) a chętnych anglofili o przetłumaczenie tychże do poprawnej polszczyzny, przyda mi się na później do zaktualizowania tłumaczenia.

Wg schematu [wyrażenie po angielsku] - [tłumaczenie...
          2020-11-13, 13:18
        • ART
          Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
          ART
          W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
          2020-08-07, 11:09
        • Marusia
          2021.09.10-12 NieWielki Zlot Browarbizonów, Chmielobranie, Karczmiska - konkrety
          Marusia
          Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D

Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:

Nocleg: jeśli spanie...
          2021-08-25, 09:36
        • ART
          rrebisz - proszę o kntakt na maila
          ART
          Małe ogłoszenie parafialne,

Kol. rrebisz proszony o kontakt na maila browar @ Browar biz ale niechaj pisze z innego adresu niż się rejestrował bo ten nie działa i moje odpowiedzi wracają jako niedoręczone.
          2019-03-01, 11:41
        • dadek
          Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
          dadek
          Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
          2023-11-22, 05:14
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...