Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beeerbant
Wyświetlenie odpowiedzi
Lista piw do weryfikacji do Plebiscytu na Piwo Roku 2009
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika relaksio Wyświetlenie odpowiedziTaki maly raczej ortograficzny blad,to nazwa browaru z Tychow (Tyski nie Tyskie).
Raczej pkt nie zbierze ale tak dla lepszego wygladu mozna poprawic.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-02-09, 19:21.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziChętnie poznam fachowe uzasadnienie Jak na razie nie przychylam się, że w obecnym wydaniu to błąd.
Moj bladPOLAKIEM jestem i dobre
PIWO nie jest mi obce...
Comment
-
-
W formularzu Fortuna Złoty Smok (Marcowe) figuruje z parametrami 12,2 BLG i 5,8% alkoholu. Dane spisane z butelki (a także na stronie browaru) to 12,7 BLG i 6,2% zawartości alkoholu.Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!
бухло победит зло!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qruq Wyświetlenie odpowiedziW formularzu Fortuna Złoty Smok (Marcowe) figuruje z parametrami 12,2 BLG i 5,8% alkoholu. Dane spisane z butelki (a także na stronie browaru) to 12,7 BLG i 6,2% zawartości alkoholu.
Ciężko wprowadzać zmiany codziennie. Wkrótce powinno być to poprawione w DP.
PS. Poza tym, plebiscyt obejmuje rok 2009, a wtedy obowiązywały te mniejsze parametry.
PS2. Sorry Arturze, że pozwoliłem sobie odpowiedzieć za Ciebie.
Comment
-
-
oba piwa są w plebiscycie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misha22 Wyświetlenie odpowiedziktóre akurat trzymam w reku:
JAKO - Hubert - nabyłem w Uniejowie
(...):
JAKO to nie jest browar a jedynie rozlewnia. Patrz pod Namysłowem.
Comment
-
-
Plebiscyt zakończony. Kiedy doczekamy się porządków na liście piw w dzienniku piwnym?
Mam na myśli wyrzucenie dawno nie produkowanych marek.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Żeby było w temacie - potwierdzam - Plebiscyt zakończony
co do drugiej części zapytania - jak się ustabilizuje sytuacja finansowa BB będą podjęte prace nad odświeżeniem m.in. DP- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment