Te osoby, które w zeszłym roku dokonały co najmniej 10 zaakceptowanych ocen w BrowarBizie, mają większy wpływ na wyniki końcowe Plebiscytu - przydzielone przez te osoby punkty są mnożone przez 2.
Plebiscyt na Piwo Roku 2009 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andszcz Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzasz, że Maidenowiec nie skorzystał z ARTomatu??? No myślę, że jak on mówi, że nie skorzystał, to trzeba mu wierzyć, w końcu to nie komisja śledcza."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBędą w niedzielę zawieszane aktualne zachęcacze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziJakoś wciąż ich nie widzę. Nie wróży to wysokiej frekwencji.
Bo powiem szczerze, że podzielam obawy kolegów.
Comment
-
-
Liczba głosujących przekroczyła dzisiaj liczbę głosujących z zeszłego roku. Info na stronie będzie, natomiast wczoraj poszedł był zachęcacz mailowy.Last edited by ART; 2010-02-08, 14:34.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Paco Wyświetlenie odpowiedziJa oddam swój głos dopiero wtedy jak zchęcacz pojawi się na stronie, mailowy na mnie nie zadziałał."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziA jeśli się nie pojawi, to nie zagłosujesz?
Wielkim plusem w tym rankingu jest zniesienie dotychczasowych wag (stawia to na równi wszystkie piwa) i bardzo jestem ciekaw wyników tegorocznego plebiscytu.Grunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElbl
Comment
-
-
Nie znajdziesz, bo takiego polecenia nie ma - wypełnienie "ankiety" jest adekwatne z oddaniem głosu.Last edited by Maggyk; 2010-02-08, 18:18.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Paco Wyświetlenie odpowiedziNie zagłosuję. (...) Rok temu był zachęcacz na stronie to zagłosowałem.Last edited by ART; 2010-02-08, 18:52.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBardzo interesująca argumentacja
Comment
-
-
Można, byle zmieścić się w terminie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment