W przyszłym roku proponował bym stworzyć oddzielna kategorię dla koźlaków.
Plebiscyt na Piwo Roku 2009 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Amber i Krajan. Witnice można pominąć jak i również Brackie (jednorazowy wybryk).
Comment
-
-
W ogóle z piwami górnej fermentacji jest problem. Podzielone są na dwie bardzo trudne do oceny kategorie (piwa dostępne jedynie w browarze restauracyjnym). Jasnych jest 8 z czego 5 z browarów przemysłowych. Ciemnych jest 17 z czego też 5 z browarów przemysłowych.
Comment
-
-
A ja bym chętnie przywitał możliwość obejrzenia w przyszłości swoich głosów z poszczególnych lat.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Przypominam, że głosować można do niedzieli włącznie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niedziela dzisiaj - proszę zapiąć pasy i przyspieszyć z głosowaniem!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Skończyłam, 2 kategorii nie wypełniłam, bo nie było kandydata na pudło. Zagłosowałam na Krzepiaka w paru miejscach, cho wg mnie nie powinien się znaleźc w tym konkursie - to nie jest piwo, tylko napój słodowy. Ale skoro jest, a mi smakuje, no to dałam mu szansę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZagłosowałam na Krzepiaka(...) wg mnie nie powinien się znaleźc w tym konkursie (...) Ale skoro jest, a mi smakuje, no to dałam mu szansęPoszukuję
Comment
-
-
Napoje słodowe (6) z racji za małej reprezentacji zostały włączone do kategorii specjalne, aromatyzowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Próbuję zagłosować ale mi mówi że plebiscyt zakończony, a niedzieli teoretycznie jeszcze 2.5 godziny zostało...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSkończyłam, 2 kategorii nie wypełniłam, bo nie było kandydata na pudło. Zagłosowałam na Krzepiaka w paru miejscach, cho wg mnie nie powinien się znaleźc w tym konkursie - to nie jest piwo, tylko napój słodowy. Ale skoro jest, a mi smakuje, no to dałam mu szansę
Comment
-
Comment