Oczywistym jest, że jeśli ktoś nie korzysta z artomatu to nie oznacza to braku kompetencji w ocenianiu. Jednakże plebiscyt browar.bizu skierowany jest do jakichś 25 tysięcy użytkowników, a każdy z nich może być potencjalnym geniuszem sensorycznym. I artomat daje im szansę wykazania się. Tym bardziej jest to istotne, jeśli z tego powodu punkty tych osób liczą się podwójnie. Poza tym w plebiscycie punkty sumowane są -jak myślę-automatycznie, przy użyciu programu komputerowego, więc zasada związana z artomatem jest po prostu prosta do przeliczenia.
Plebiscyt na Piwo Roku 2009 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
No to moje punkty nie będą liczone podwójnie, nie lubie tej maszynki do oceniania. Nie moja strata.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziJednakże plebiscyt browar.bizu skierowany jest do jakichś 25 tysięcy użytkowników, a każdy z nich może być potencjalnym geniuszem sensorycznym.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzikopyr ma sporo racji.
Wy starzy browar.bizowi wyjadacza nie możecie się odwrócić na pięcie i powiedzieć: ARTomat to rządy motłochu". Oddacie pałeczkę bez walki, piwni arystokraci?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chitos Wyświetlenie odpowiedziBrak Reed'sów w kategorii piwa aromatyzowane.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziA ja nie widzę na stronie głównej (przynajmniej u siebie) informacji o aktualnym plebiscycie i przekierowania na formularz do głosowania. Wydaje mi się, że może to drastycznie zmniejszyć ilość głosujących.Last edited by ART; 2010-02-05, 17:52.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziNie ma Dunkel Weizena w Bierhalle Warszawa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziNakielskie Ciemne jest w ciemnych dolnej fermentacji do 13. A ma 14 Blg.Last edited by ART; 2010-02-07, 12:12.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziNie zgodzę się z tą teorią. Ja na ten przykład nie skorzystałem chyba jeszcze ani razu z artomatu."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
Comment