Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2009 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziRozwiń, bo jestem skłonny niekorzystnie to zinterpretować...
Poza tym nie ma czego interpretować.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Żeby nie było tak kolorowo i cukrowo, to ja dowalę troszeczkę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziW imieniu załogi Browaru Ciechan bardzo dziękuję wszystkim za oddane na nas głosy.
Wasza lojalność jest dla nas najcenniejszą nagrodą Dziękujemy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa się bardzo cieszę, że Ciechan wygrał, na jego sukces składa się wiele elementów, raz, że różnorodność, dwa - dobra dostępność, trzy ustalona renoma na rynku (Wyborne w zeszłym roku było raz takie, raz owakie, a jednak głosujący nie zdołowali go. Ja głosowałam na Konstancina w tej kategorii)"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piowen Wyświetlenie odpowiedziA ja głupi myślałem, że w tym plebiscycie chodzi o smak piwa
Chodzi również o dostępność - smak niedostępnego piwa nie ma większego znaczenia dla wyników.
A w konkurencji browarów liczy się również różnorodność - browar, który warzy jeden (choćby najsmaczniejszy) gatunek, nie ma szans na zwycięstwo w łącznej klasyfikacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziNo to się myliłeś.
Chodzi również o dostępność - smak niedostępnego piwa nie ma większego znaczenia dla wyników.
A w konkurencji browarów liczy się również różnorodność - browar, który warzy jeden (choćby najsmaczniejszy) gatunek, nie ma szans na zwycięstwo w łącznej klasyfikacji."Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziNawiązałem TYLKO do Twojej myśli.
Poza tym nie ma czego interpretować.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Moje typy jeśli kogoś to obchodzi:
1. Piwa jasne dolnej fermentacji - do 13°BLG
1. Bierhalle Warszawa, Pils
2. Konstancin, Mazowieckie Niepasteryzowane
3. Gościszewo, Naturalne Niefiltrowane
2. Piwa jasne mocne dolnej fermentacji - pow. 13°BLG
1. BOSS, Lubuskie
2. Konstancin, Dawne Niepasteryzowane
3. Koreb, Żywe Łaskie
3. Piwa ciemne dolnej fermentacji - do 13°BLG
1. BOSS, Koźlak Eksportowy
2. Bierhalle Warszawa, Dunkel
3. -
4. Piwa ciemne dolnej fermentacji - pow. 13°BLG
1. Bierhalle Warszawa, Bock / Koźlak
2. Amber, Koźlak
3. Zamknowy, Bracki Koźlak Dubeltowy
5. Portery
1. Amber, Grand Imperial Porter
2. Zamkowy, Porter Żywiecki
3. Łodzkie, Porter
6. Piwa ciemne górnej fermentacji
1. Bierhalle Warszawa, Alt Bier
2. Ciechanów, Stout Ciechanowski
3. Tumski, Stout
7. Piwa jasne górnej fermentacji
1. -
2. -
3. -
8. Piwa pszeniczne
1. Bierhalle Warszawa, Dunkel Weizen
2. Bierhalle Warszawa, Weizen
3. Ciechanów, Pszeniczne
9. Piwa specjalne & aromatyzowane
1. BrowArmia, Klasztorne
2. Kormoran, Miodne
3. Konstancin, Czarny Dąb
10. Najsmaczniejsze piwa z browarów restauracyjnych
1. Bierhalle Warszawa, Bock / Koźlak
2. BrowArmia - Klasztorne
3. Bierhalle Warszawa, Marcowe
Debiut Roku 2009
1. Kormoran, Warnijskie
2. Konstancin, Czarny Dąb
3. Koreb, Żywe Łaskie
Piwo Roku 2009
1. Bierhalle Warszawa, Bock / Dunkel
2. Konstancin, Mazowieckie Niepasteryzowane
2. Amber, Grand Imperial Porter
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziMoje typy jeśli kogoś to obchodzi:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziSzacunek ART. Za profesjonalne zestawienie, za ekspresowe tempo ogłoszenia wyników (na Ukrainie do tej pory wyników nie ma ) i przede wszystkim za rezygnację z wag. Mówiłem, ze nie ma się czego obawiać. Przy okazji pytanie - ilu z głosujących dostąpiło zaszczytu pomnożenia swoich głosów?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziNo tak reklama Ciechana podczas głosowania plebiscytowego....?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziO! A już myślałem, że nas wykorzystałaś (do akcji marketingowej) i porzuciłaś .
Piowen nie ładnie tak łapać za słowa Możesz być pewien, że Twoją opinię przekażę komu trzeba Natomiast nie sądzę żeby wyniki były jedynie kwestią lojalności wobec marki.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Ciechan
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziNatomiast nie sądzę żeby wyniki były jedynie kwestią lojalności wobec marki.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment