Tak pytam z ciekawości dlaczego wyleciał mój wątek z działu Browar.biz » Forum Browaru » Piwo » Piwo - Gdzie » Sklepy z piwem. Pytam bo chce uniknąć pisania w przyszłości postów nadaremno
Zagubiony wątek
Collapse
X
-
Pewnie był napisany niezgodnie z regulaminem i zasadami tu panującymiMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedziNapisałem gdzie można w Poznaniu dostać szklankę tyskiego z olimpiady w VancouverMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
1. Nie pamiętam nazwy sklepu więc, napisałem, że chodzi o szklankę którą można dostać tam kupując piwo, tak aby ktoś kogo szkło nie interesuje nie wchodził w ogóle w wątek.
2. Tak jest oczywiście wątek dla kolekcjonerów, myślałem nawet by tam napisać ale ni jak nie znalazłem podobnych wątków więc uznałem ze napisze to w dziale z sklepami, przecież w końcu chodzi o sklep. Widzę, że do granic posuwa się tu rygor na forum i w imię np braku nazwy sklepu w temacie postu usuwa się ciekawa i przydatna dla kogoś informację.
Osobiście staram się szanować zasady panujące na forum, w końću jestem tu gościem, ale sadziłem, że jeśli to forum o piwie to niektórzy modowie mogli by mieć trochę więcej luzu i zrozumienia, wydaje mi się, że mimo jeśli nawet mój wątek nie był w 100 % idealny to raczej wprowadzał jakąś informacje, a nie dezinformację.Last edited by biker200; 2010-03-14, 17:30.
Comment
-
-
Tematem i sednem twojego postu była szklanka a nie lokal, więc dlatego należało umieścić to w stosownym dziale. Jak każdy będzie umieszczał posty gdzie mu pasuje to nikt nic nie znajdzie i cel dodawania tychże nie będzie miał sensu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedzi1. Nie pamiętam nazwy sklepu więc, napisałem, że chodzi o szklankę którą można dostać tam kupując piwo, tak aby ktoś kogo szkło nie interesuje nie wchodził w ogóle w wątek.
2. Tak jest oczywiście wątek dla kolekcjonerów, myślałem nawet by tam napisać ale ni jak nie znalazłem podobnych wątków więc uznałem ze napisze to w dziale z sklepami, przecież w końcu chodzi o sklep. Widzę, że do granic posuwa się tu rygor na forum i w imię np braku nazwy sklepu w temacie postu usuwa się ciekawa i przydatna dla kogoś informację.
Osobiście staram się szanować zasady panujące na forum, w końću jestem tu gościem, ale sadziłem, że jeśli to forum o piwie to niektórzy modowie mogli by mieć trochę więcej luzu i zrozumienia, wydaje mi się, że mimo jeśli nawet mój wątek nie był w 100 % idealny to raczej wprowadzał jakąś informacje, a nie dezinformację.
Pisz tu sobie o tych sklepach ze szklankami ile chcesz.
Jak się jest gościem to się stosuje zasady panujące u odwiedzanego.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Dobrze niech będzie nie będę się spierał o sedno mojego postu czy pisałem w pierwszej kolejności o szklance którą można kupić sklepie X, czy o tym, że w sklepie X jest dostępna taka szklanka. Sadziłem, że na tym forum panuje troche luzu i że jesli jakiś wątek jeśli nie do końca można gdzieś zakwalifikować, nie wyleci tak o razu, można go było choć przenieś albo powiadomić autora, że dopuścił sie poważnego naruszenia regulaminu w postaci złego umieszczenia wątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedziTak pytam z ciekawości dlaczego wyleciał mój wątek z działu Browar.biz » Forum Browaru » Piwo » Piwo - Gdzie » Sklepy z piwem. Pytam bo chce uniknąć pisania w przyszłości postów nadaremnoMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Watek został usunięty bo był niezgodny z zasadami działu Sklepy z piwem - tyle i aż tyle. Od promocji kolekcjonerskich jest odpowiedni temat, a Twój post nie opisywał sklepu jako takiego i jego asortymentu, tylko promocję w nim. Jakby każdy zakładał osobny watek dla sklepu, w którym pojawiła się rzeczona promocja Tyskiego to w dziale Sklepy z piwem panowałby niezły bałagan.
A na powiadomienia autora czasu nie miałam, bo mam inne rzeczy do roboty.Last edited by Maggyk; 2010-03-14, 22:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedziSadziłem, że na tym forum panuje troche luzu i że jesli jakiś wątek jeśli nie do końca można gdzieś zakwalifikować, nie wyleci tak o razu.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment