Zagubiony wątek

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biker200
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.10
    • 152

Zagubiony wątek

Tak pytam z ciekawości dlaczego wyleciał mój wątek z działu Browar.biz » Forum Browaru » Piwo » Piwo - Gdzie » Sklepy z piwem. Pytam bo chce uniknąć pisania w przyszłości postów nadaremno
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19269

Na jaki temat?

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Pewnie był napisany niezgodnie z regulaminem i zasadami tu panującymi
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• biker200
        • 2003.10
        • 152

Napisałem gdzie można w Poznaniu dostać szklankę tyskiego z olimpiady w Vancouver
        Last edited by biker200; 2010-03-14, 14:07.

Comment

• jacer
          • 2006.03
          • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedzi
          Napisałem gdzie można w Poznaniu dostać szklankę tyskiego z olimpiady w Vancouver
          Są do tego odpowiednie wątki. W temacie wątku nie piszemy co jest w sklepie a tylko adres i nazwę sklepu.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson

Comment

• e-prezes
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19269

A dział kolekcjonerki ma lokalizację gdzie indziej.

Comment

• biker200
              • 2003.10
              • 152

1. Nie pamiętam nazwy sklepu więc, napisałem, że chodzi o szklankę którą można dostać tam kupując piwo, tak aby ktoś kogo szkło nie interesuje nie wchodził w ogóle w wątek.
              2. Tak jest oczywiście wątek dla kolekcjonerów, myślałem nawet by tam napisać ale ni jak nie znalazłem podobnych wątków więc uznałem ze napisze to w dziale z sklepami, przecież w końcu chodzi o sklep. Widzę, że do granic posuwa się tu rygor na forum i w imię np braku nazwy sklepu w temacie postu usuwa się ciekawa i przydatna dla kogoś informację.

Osobiście staram się szanować zasady panujące na forum, w końću jestem tu gościem, ale sadziłem, że jeśli to forum o piwie to niektórzy modowie mogli by mieć trochę więcej luzu i zrozumienia, wydaje mi się, że mimo jeśli nawet mój wątek nie był w 100 % idealny to raczej wprowadzał jakąś informacje, a nie dezinformację.
              Last edited by biker200; 2010-03-14, 17:30.

Comment

• e-prezes
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19269

Tematem i sednem twojego postu była szklanka a nie lokal, więc dlatego należało umieścić to w stosownym dziale. Jak każdy będzie umieszczał posty gdzie mu pasuje to nikt nic nie znajdzie i cel dodawania tychże nie będzie miał sensu.

Comment

• jacer
                  • 2006.03
                  • 9875

1. Nie pamiętam nazwy sklepu więc, napisałem, że chodzi o szklankę którą można dostać tam kupując piwo, tak aby ktoś kogo szkło nie interesuje nie wchodził w ogóle w wątek.
                  2. Tak jest oczywiście wątek dla kolekcjonerów, myślałem nawet by tam napisać ale ni jak nie znalazłem podobnych wątków więc uznałem ze napisze to w dziale z sklepami, przecież w końcu chodzi o sklep. Widzę, że do granic posuwa się tu rygor na forum i w imię np braku nazwy sklepu w temacie postu usuwa się ciekawa i przydatna dla kogoś informację.

Osobiście staram się szanować zasady panujące na forum, w końću jestem tu gościem, ale sadziłem, że jeśli to forum o piwie to niektórzy modowie mogli by mieć trochę więcej luzu i zrozumienia, wydaje mi się, że mimo jeśli nawet mój wątek nie był w 100 % idealny to raczej wprowadzał jakąś informacje, a nie dezinformację.
                  A ja znalazłem odpowiedni wątek choć mnie zbieranie szkła nie interesuje.

Pisz tu sobie o tych sklepach ze szklankami ile chcesz.

Jak się jest gościem to się stosuje zasady panujące u odwiedzanego.
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2

Comment

• biker200
                    • 2003.10
                    • 152

Dobrze niech będzie nie będę się spierał o sedno mojego postu czy pisałem w pierwszej kolejności o szklance którą można kupić sklepie X, czy o tym, że w sklepie X jest dostępna taka szklanka. Sadziłem, że na tym forum panuje troche luzu i że jesli jakiś wątek jeśli nie do końca można gdzieś zakwalifikować, nie wyleci tak o razu, można go było choć przenieś albo powiadomić autora, że dopuścił sie poważnego naruszenia regulaminu w postaci złego umieszczenia wątku

Comment

• anteks
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10781

Tak pytam z ciekawości dlaczego wyleciał mój wątek z działu Browar.biz » Forum Browaru » Piwo » Piwo - Gdzie » Sklepy z piwem. Pytam bo chce uniknąć pisania w przyszłości postów nadaremno
                      jesteś pewien że go założyłeś ?
                      Mniej książków więcej piwa

Comment

• biker200
                        • 2003.10
                        • 152

tak bo jak patrzyłem później to nie miał żadnych odpowiedzi ale około 15 wyświetleń

Comment

• Maggyk
                          Szara Adminiscjencja
                          🍼
                          • 2004.05
                          • 5618

Watek został usunięty bo był niezgodny z zasadami działu Sklepy z piwem - tyle i aż tyle. Od promocji kolekcjonerskich jest odpowiedni temat, a Twój post nie opisywał sklepu jako takiego i jego asortymentu, tylko promocję w nim. Jakby każdy zakładał osobny watek dla sklepu, w którym pojawiła się rzeczona promocja Tyskiego to w dziale Sklepy z piwem panowałby niezły bałagan.

A na powiadomienia autora czasu nie miałam, bo mam inne rzeczy do roboty.
                          Last edited by Maggyk; 2010-03-14, 22:13.
                          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                          Piwo domowe -
                          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• YouPeter
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.05
                            • 2379

Sadziłem, że na tym forum panuje troche luzu i że jesli jakiś wątek jeśli nie do końca można gdzieś zakwalifikować, nie wyleci tak o razu.
                            Na tym forum wątki, w których "panuje trochę luzu" zakwalifikowane są do działu przy piwie
                            Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• e-prezes
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19269

A na kompletnym luzie do Białych Porterów

Comment

Przetwarzanie...
                              X