Nie, śniadanie dopłacasz 6 jewro.
Dział "Browar z hotelem"
Collapse
X
-
Pozwolę sobie odświeżyć temat!
Aktualnie w naszym kraju powstało już kilka browarów oferujących noclegi.
W Miedziance (aktualnie 120zł za dwójkę), w Kościerzynie, w Szymbarku, w Jedlinie Zdrój, w Tleniu, w Ustce, w Gdańsku (Brovarnia), w Kujankach, w Łąkominie, w Białej Podlaskiej, w Sławicach, w Gliwicach, w Rzeszowie, w Lublinie (Lwów).
O jakimś zapomniałem?Last edited by abernacka; 2015-05-21, 14:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziO jakimś zapomniałem?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No tak, Hrubieszów i Żelechów (zapomniałem).
Co do Płocka zastanawiałem się, czy jego umieścić w zestawieniu. Wszak raz on działa a raz nie.
Comment
-
-
Poznań "Brovaria"Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziAktualnie w naszym kraju powstało już kilka browarów oferujących noclegi... (...)
w Białej PodlaskiejLast edited by e-prezes; 2015-05-25, 13:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziProszę o więcej szczegółów. Jako osoba, która korzystała jesteś w stanie coś więcej powiedzieć.
Oferowane są tam dość skromne pokoje za umiarkowanie niską cenę. Klimatem hotel przypomina hotel robotniczy. Na całe szczęście pokoje są czyste, wyposażone w łazienkę oraz w TV.
Comment
-
-
Po raz kolejny serwis F4F przygotował zestawienie ofert noclegów w browarach. Nie pamiętam gdzie tamto poprzednie wrzuciłem, a ten wątek wydaje się być adekwatny.
Tylko dla pełnoletnich! Zbiór noclegów w hotelach z własnym browarem. Pobyty od 180 PLN/noc - Fly4free.pl - tanie loty i sposoby na tanie bilety lotnicze
-
👍 1
Comment
-
Comment