Motyw koszulkowy 2010
Collapse
X
-
-
Cieszę się, że Art ma takie samo zdanie jak ja - minimalizm zupełnie do mnie nie przemawia
Na torbie OK, ale na koszulce to będzie siermiężne jak przysłowiowa chłopska sukmana.Comment
-
Więcej (dobrego) chmielu - Gorycz jest słodka
Więcej chmielu - więcej smaku
Hoży Piwowarzy jest dobre ale nie każdy z nas jest piwowaremLast edited by VanPurRz; 2010-04-28, 10:22."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Dochmielcie nam hoży piwowarzyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
hożo chmielu zapodawajcie
chińskiej żółci unikajcieWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
veni, emi, bibiComment
-
...wg sjp.pl również "dorodny".
Tworząc ten nowy tradycyjny idiom miałem na myśli ilości, a nie prędkości, czyli zapodawajcie go dostatnio; dorodne, dziarskie porcje; słuszne, krzepkie ilości; a nie żwawo...
A ogólnie chodziło o hożych lecz niekoniecznie chyżych piwowarów nieźle sobie z chmielem poczynającychWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Racja, worek pokutny z tego wyjdzie - a przecież to powód do dumy (chyba że ktoś ma coś na sumieniu )NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Comment
-
Jak piwowar wygląda to każdy widzi, ale ważniejsze jak wygląda dawka chmieluWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Proszę pamiętać że są tu jakby trzy albo cztery wątki koszulkowe
Osobiście skłaniam się żeby wykorzystać co najmniej motyw o chmieleniu - niekoniecznie chyżym lub hożym, nie mieszajmy do tego motywu piwowara.
Temat "hoży piwowarzy" jak i "jestem piwowarem domowym" może być wykorzystany na osobnych koszulkach, tyle że nie wiem jakie byłoby zainteresowanie - muszę mieć co najmniej 10 chętnych na każdą z koszulek żeby mnie nie zabito śmiechem w wytwórni no i żebym sam nie dopłacał do tego złotego interesu Do butelek zwrotnych nadal nie jestem przekonany. Ale może do jesieni coś się urodzi akurat w tym temacie.Last edited by ART; 2010-04-28, 12:47.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment